Guide

Top 10 bedste soundbars foråret 2023

Savner du bedre lyd fra dit tv? Her er de 10 bedste soundbars lige nu!

TV-producenterne er gode til at lave skarpe skærme med fornem billedkvalitet, men lyden står det straks værre til med. De fleste TV’er på markedet er kendetegnet ved relativt tynd og blodfattig lyd.

Heldigvis findes der en effektiv kur mod tynd TV-lyd, og det behøver ikke at koste en formue! Ved at placere en soundbar på bordet under TV’et kan du opnå en massiv lydforbedring.

De bedste soundbars – testvindere og anbefalede produkter

På listen nedenfor finder du de bedste soundbars, Lyd & Billede har testet indtil nu. Soundbars fås i forskellige størrelser og prisklasser, hvilket også afspejler sig i udvalget. Her finder du soundbars fra under 5.000 kroner for de billigste til næsten 50.000 kroner for de mest avancerede.

Nogle soundbars kommer alene, andre med trådløs subwoofer, og enkelte kan også udvides til fuld surround-sound med baghøjttalere, hvis det er det, du drømmer om.

De mere avancerede og moderne soundbars understøtter Dolby Atmos – et stadig mere udbredt 3D surround-lydformat. Hvis du vil have en virkelig naturtro lydoplevelse, er vores anbefaling, at du går efter en soundbar, der understøtter Atmos!

Listen består af testvindere og anbefalede soundbars fra 2021 og frem til nu. Den opdateres løbende, efterhånden som vi tester nye produkter.

Les videre
Exit mobile version