Top 10

Top 10 bedste party-højttalere

Ingen nytårsfejring uden fest, ingen fest uden musik.

HYPERBOOM Cocktail Party Proof 2048x1366 1

Ultimate Ears Hyperboom. (Foto: Ultimate Ears)

Få ting er så fedt som at samle venner og bekendte til en lille fest på årets sidste dag. Og få ting er så velegnede til at skabe stemning til en fest som musik. Uden musik bliver det mere et møde end en fest, og møder hører ikke til på årets sidste dag.

Men det gør en party-højttaler – helst en, der kan slå lidt fra sig, så rytmerne får noget bas at flyde på.

Sony SRS-XG300 er en festhøjttaler, der også kan bruges til mobilsamtaler. (Foto: Sony)

Vi ved af erfaring, at mange Bluetooth-højttalere hverken formår at slå fra sig eller at diske op med noget bas af betydning. Det kan disse 10. Her har vi nemlig samlet 10 party-højttalere i alle størrelser og prisklasser, som vi anbefaler til årets sidste fest.

Hvis du ikke blandt de 10 anbefalede kan finde en højttaler, som du har set på nettet eller i en butik, så er det måske, fordi vi ikke vil anbefale den pågældende højttaler. Eller også har vi ikke testet den, og det er der måske også en grund til.

De mindste af vores top 10-højttalere egner sig bedst til mindre fester og kan ikke spille voldsomt højt. De større passer til større fester, også udendørs, hvor de både formår at spille højt og klart.

Bemærk, at flere af højttalerne på listen kan parres. Det vil sige, at de kan kobles trådløst sammen i par eller i større antal. Det giver meget mere – og bedre – lyd end kun én højttaler.

Les videre
Exit mobile version