TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Tegnebogsvenlig Dynaudio-serie

Du behøver ikke fiske high-end-tegnebogen frem for at få lyd Made in Skanderborg.

Dynaudio er nok bedst kendt for sine high-end-modeller, men de fremstiller faktisk også højttalere til mere tilgængelige priser.

Med en startpris på 4.500 kroner parret er Emit M10 med 14 cm bas og Dynaudios fine 28-mm diskant (se billedet herunder) ikke voldsomt dyr. Og så ser de endda godt ud. Emit-serien er udført i mat sort eller hvid lak, i stedet for den billige vinylfinish, som DM-serien havde.

DYN_Emit_M10
Trods prisen er Emit M10 forsynet med Dynaudios fine 28-mm diskant. Foto: Dynaudio

M20 er en større model med 17 cm bas til en tusindlap mere. Den gulvstående M30 med to 17-cm basenheder er naturligt nok den dyreste til 13.000 kroner parret, mens den nye centerhøjttaler koster 4.000 kroner.

Foreløbig der er ingen forlydender om trådløse versioner med indbygget forstærker. Den slags er stadig forbeholdt Xeo-serien, der starter ved 13.000 kroner parret.

Foto: Dynaudio

Dynaudio

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.