Nyhed

Stor biograflyd eller fed musikhøjttaler?

DALI Oberon 9 bruger dobbelte basser til at øge lydtrykket.

DALI Oberon 7 er ikke ligefrem små højttalere, og vi troede, de ville være nok for de fleste, da vi testede dem sidste år. Men DALI har åbenbart tænkt, at man altid kan lave en endnu større model, og vips, så var DALI Oberon 9 født.

De er meget større, og det er, fordi de skal have plads til to 9 tommers bas-enheder, ud over en 7 tommers mellemtone og DALIs fine 29 mm diskant.

DALIs 9 tommers bas-enhed med SMC-magnetsystemet.

Højttaleren, som måler 117,2 x 33,6 x 40,6 cm, er en trevejsmodel med basrefleksporte på bagsiden og et solidt fodaftryk.

Med en separat mellemtone ud over de store bas-enheder (Oberon 7 har 7 tommers basser) opnår man et mere mægtigt lydtryk og langt sejere bas. Hvilket er kærkomment i hjemmebiografen, men også ret fedt til musik.

Oberon 9 hviler på DALIs platform i grålakeret metal og bliver tilgængelige i sort og mørk valnøddefinér med næsten heldækkende fronter.

<
>

Højttalerne er meget letdrevne med en følsomhed på 90,5 dB og en systemmodstand på 4 ohm, og de 37 kilo tunge højttalere spænder over et frekvensområde på 35 Hz – 26 kHz.

Prisen er opgivet til 11.998 kroner pr. par.

 

Les videre
Exit mobile version