TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Spiller party-musik i alle retninger

Med disse højttalere kan du virkelig fyre op under festen.

Sony er ikke ingen novice udi party-højttalere, og med MHC-V73D og MHC-V83D lancerer de to nye højttalere, som kan spille højt nok til, at alle kan høre det. Men også med bedre lyd, ifølge Sony selv.

De to højttalere skal have forbedret lyd i forhold til forrige generation, og begge har såkaldt Omnidirectional Party Sound, som anvender fire diskant-enheder og en mellemtone-enhed foran og bagpå for at sprede lyden så meget som muligt.

(Foto: Sony)

Højttalerne har indbygget diskolys, som også spredes i alle retninger, og med indbygget Jet Bass Booster burde det være muligt at få bas nok til, at de fleste kan holde takten.

Lyset kan dæmpes, når det er nødvendigt, og musikken styres med en mobil-app kaldet Fiestable eller direkte på toppen af højttalerne. De kan også bruges som karaoke-højttalere og har to mikrofonindgange plus en indgang til guitar, så man ikke behøver at nøjes med luftguitar på dansegulvet.

(Foto: Sony)

Der er også en Taiko Game-mode, hvor man kan bruge toppanelet som elektronisk trommesæt, så det er bare at slå sig løs.

Højttalerne kan vippes og rulles væk, når festen er slut, og de kan også sluttes til TV’et via HDMI, hvis man føler for det.

MHC-V83D koster 6.500 kroner, den lidt mindre MHC-V73D koster 5.500 kroner, og begge kommer til salg i oktober.

(Foto: Sony)

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.