Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Spændende nyheder fra Raidho

Når Raidho lancerer noget nyt, er der grund til at spidse ører, og den nye X-2 vil vi helt sikkert teste.

Skrevet af / 05/11/2015 - 07:56
Spændende nyheder fra Raidho

Lige siden vi første gang testede Raidho-højttalere, har glædet os, hver gang de har lanceret nye modeller. Danske Raidho dukkede op som et friskt pust i højttalermarkedet for få år siden, og de har på kort tid opbygget en betydelig modelserie med højttalere i alle størrelser.

De slanke X-2 fylder ikke mere end et sæt X-1 på standere. Foto: Raidho
De slanke X-2 fylder ikke mere end et sæt X-1 på standere. Foto: Raidho

Raidho X-1 har siden fået en gulvstående storebror i den slanke, høje X-3, og nu kommer der en mere kompakt gulvhøjttaler, kaldet X-2.

Den slanke højttaler optager i praksis ikke mere plads end en X-1 på stativ. Men det høje kabinet har plads til to basenheder i stedet for en. Det burde betyde en ekstra oktav i bassen og større lyd. Forhåbentlig med det samme ekstreme 3D-stereoperspektiv, som X-1 har.

Raidho X-2 leveres også i en XT-2-versionen, med titaniumbelagte keramikmembraner for de, der ønsker en toptunet specialudgave. Vi hørte den kort på Hi-Fi & surround-messen for nylig. Der kommer også titanversioner af X-1 og X-3, så vi får lidt problemer at vælge hvilke af dem, vi vil teste først.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Berømt højttaler i ny udgave

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Scroll to Top