TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Soundboks Go er en ny ultrakraftig Bluetooth-højttaler

Verdens kraftigste bærbare højttaler har fået en lillebror, der er lettere at bære, men stadig spiller vanvittig højt.

forfatter
Publiceret 29/03/2022 - 15:10

Festivalcampens fryd og forstadens frygt. Vi taler om Soundboks.

Hvad enten man er fan eller det modsatte, må man medgive, at den danskudviklede Soundboks er i særklasse blandt bærbare Bluetooth-højttalere i kraft af sin evne til at spille op til fest i det fri. Og nu har boksen fået en lillebror, der er betydelig lettere at tage med.

Soundboks Go, som netop er blevet præsenteret, fylder og vejer det halve af den fuldvoksne udgave, men den skulle stadig være i stand til at levere en fest.

Go Product Sill Angle 1
Soundboks Go er noget mere bærbar end forgængeren. (Foto: Soundboks)

Soundboks har tidligere markedsført sig kraftigt på at kunne spille højere end noget som helst andet. Men firmaet har det sidste års tid mødt kritik på grund af højlydte fester i byparker. Det er sandsynligvis årsagen til, at der slås lidt andre strenge an i pressemeddelelsen om Soundboks Go:

For os har begrebet koncertniveau aldrig kun handlet om lydstyrke. Det handlede om den fulde lyd, den fulde oplevelse og idéen om, at man altid kunne få følelsen af at være til en koncert omgivet af musik og venner.

Soundboks Go vejer 9,2 kg og er udstyret med to klasse D-forstærkere på 72 W, som driver henholdsvis en 10-tommers basenhed og en hornladet domediskant. Det udskiftelige batteri giver en spilletid på “op til 80 timers lytning.” Det kommer dog selvsagt an på, hvor højt der spilles. Ved fuld volumen og indstillingen “Bass+” rækker batteriet til seks times brug. Ved den indstilling leverer højttaleren angiveligt et lydtryk på 121 dB! Lydtrykket oplyses ikke i pressemeddelelsen, men vi har spurgt producenten.

Læs også Festen fortsætter i døgndrift Tredje udgave af danske Soundboks er vildere, højere – og I kan lave en bande sammen!

På festivalcampen eller andre steder, hvor én højttaler ikke er nok til at spille op til fest, er det muligt at bundte op til fire Soundboks-højttalere trådløst ved hjælp af styrings-app’en. Det virker dog kun for Soundboks Go og 3. generation af den oprindelige Soundboks.

Soundboks Go koster 5.199 kroner og kan bestilles fra i dag. For 400 kroner ekstra kan man købe en bæresele.

Vi vender tilbage med en test – og håber på godt vejr til havefest i den nærmeste tid.

Soundboks

5
Soundboks Go fylder og vejer omkring det halve af den normale udgave. (Foto: Soundboks)

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Nakamichi vækker dragen til live! Soundbaren har i alt 21 kanaler og Dolby Atmos surround.
Tjek den heftige JBL-soundbar Bar 1300 er JBL's hidtil bedste og mest avancerede soundbar, som skal give os ægte biograffølelse derhjemme.
LG's soundbars tilpasses rummet LG's nye soundbars SC9 og SE6 skal give omsluttende lyd og en række alsidige funktioner.
Følg Lyd & Billede