TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Soundboks Go er en ny ultrakraftig Bluetooth-højttaler

Verdens kraftigste bærbare højttaler har fået en lillebror, der er lettere at bære, men stadig spiller vanvittig højt.

forfatter
Publiceret 29/03/2022 - 15:10

Festivalcampens fryd og forstadens frygt. Vi taler om Soundboks.

Hvad enten man er fan eller det modsatte, må man medgive, at den danskudviklede Soundboks er i særklasse blandt bærbare Bluetooth-højttalere i kraft af sin evne til at spille op til fest i det fri. Og nu har boksen fået en lillebror, der er betydelig lettere at tage med.

Soundboks Go, som netop er blevet præsenteret, fylder og vejer det halve af den fuldvoksne udgave, men den skulle stadig være i stand til at levere en fest.

Go Product Sill Angle 1
Soundboks Go er noget mere bærbar end forgængeren. (Foto: Soundboks)

Soundboks har tidligere markedsført sig kraftigt på at kunne spille højere end noget som helst andet. Men firmaet har det sidste års tid mødt kritik på grund af højlydte fester i byparker. Det er sandsynligvis årsagen til, at der slås lidt andre strenge an i pressemeddelelsen om Soundboks Go:

For os har begrebet koncertniveau aldrig kun handlet om lydstyrke. Det handlede om den fulde lyd, den fulde oplevelse og idéen om, at man altid kunne få følelsen af at være til en koncert omgivet af musik og venner.

Soundboks Go vejer 9,2 kg og er udstyret med to klasse D-forstærkere på 72 W, som driver henholdsvis en 10-tommers basenhed og en hornladet domediskant. Det udskiftelige batteri giver en spilletid på “op til 80 timers lytning.” Det kommer dog selvsagt an på, hvor højt der spilles. Ved fuld volumen og indstillingen “Bass+” rækker batteriet til seks times brug. Ved den indstilling leverer højttaleren angiveligt et lydtryk på 121 dB! Lydtrykket oplyses ikke i pressemeddelelsen, men vi har spurgt producenten.

Læs også Festen fortsætter i døgndrift Tredje udgave af danske Soundboks er vildere, højere – og I kan lave en bande sammen!

På festivalcampen eller andre steder, hvor én højttaler ikke er nok til at spille op til fest, er det muligt at bundte op til fire Soundboks-højttalere trådløst ved hjælp af styrings-app’en. Det virker dog kun for Soundboks Go og 3. generation af den oprindelige Soundboks.

Soundboks Go koster 5.199 kroner og kan bestilles fra i dag. For 400 kroner ekstra kan man købe en bæresele.

Vi vender tilbage med en test – og håber på godt vejr til havefest i den nærmeste tid.

Soundboks

5
Soundboks Go fylder og vejer omkring det halve af den normale udgave. (Foto: Soundboks)

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend