Soundbar fra JVC

Den meget slanke og elegante soundbar bærer navnet på JVC TH-WL709H. Vi har fået den til test.

Vi er ikke vant til at forbinde navnet JVC med soundbars. Men findes der nogle modeller, der bærer JVC-logoet. I virkeligheden er det den britiske detailkæde Dixons – og dermed Elgiganten herhjemme – som har fået produktet lavet med licens fra JVC. Så der er ikke tale om noget originalt JVC-produkt. Men det betyder ikke nødvendigvis, at man er gået på kompromis med kvaliteten.

Den soundbar, som vi har fået ind til test, hedder TH-WL709H. Det er meget slank, og har en kompakt trådløs subwoofer, som kan placeres tæt næsten overalt, med i pakken.

Indgange
På bagsiden finder man to HDMI-indgange, der understøtter Dolby Digital og DTS – også i høj opløsning. Der er også en HDMI-udgang, samt en optisk digital indgang, der kan tilsluttes til dit tv for at få lyd fra dette. Hvis dit fjernsyn har (ARC = Audio Return Channel) på HDMI-indgangen, kan tv-lyden føres tilbage til soundbaren, så du kan nøjes med ét HDMI-kabel.

For at simulere surroundlyd har soundbaren DTS TruSurround-funktion. Den forskyder faseresponsen, således at lydbilledet opleves som større end soundbaren fysiske størrelse.

Vi tester
Vi har modtaget soundbaren til test, hvor den indgår i en gruppetest, som skal med i septemberudgaven. Vi har allerede lyttet noget til den, og indtil videre virker det som et godt køb til prisen. Lydniveauet er højere, end vi havde forventet fra så slank soundbar, og det har en fyldig bas og en tydelig diskant – omend ikke den mest opløste top. Stemmer lyder klare, hvilket især er vigtigt, når du ser film. Og navnlig, hvis der skal spilles ved lave lydnvieauer.

JVC TH-WL709H koster ca. 3.800 kroner.

jvc.dk

Les videre
Exit mobile version