Search
Generic filters

Sound X: Huaweis første Wi-Fi-højttaler

Med højteknologisk lydbehandling fra Devialet.

Huawei lover uovertruffen brugervenlighed med deres nye trådløse Wi-Fi-højttaler Sound X. For vores vedkommende er det mest interessante dog, at de har fået selveste Devialet på holdet. Den franske high-end producent er kendt for deres kompakte, men meget kraftige Phantom-højttalere og nogle virkelig fantastiske forstærkere.

Læs også Er dette det endelige dødsstød for Huawei? De koreanske virksomheder vil ikke længere levere skærme til Huaweis smartphones. Leveringen af hukommelseschips bliver også ramt af ny boykot.

Det, der adskiller Devialet fra konkurrenterne, er den indbyggede SAM-teknologi (Speaker Active Matching), som kort sagt korrigerer skævheder i højttalernes delefilter og desuden optimerer basresponsen, så den bliver så dyb og stram som muligt – men holder igen, når bas-enheden har nået sin maksimale slaglængde. Det beskytter højttaleren mod overbelastning, næsten uanset hvor højt man spiller.

Huawei Sound X har avanceret lydteknologi og spiller lyd i alle retninger. (Foto: Huawei)

Huawei Sound X med Devialet SAM

Og det er netop SAM-teknologien, Huawei Sound X har fået om bord. Det, der gør det ekstra interessant, er at mens Devialets forskellige højttalermodeller koster fra 8.000 til 24.000 kroner, vil Huawei kun have ca. 2.500 kroner for deres.

Bas-enhederne, der hver modtager op til 60 watt forstærkereffekt, er placeret i en push-push-konfiguration, hvilket vil sige, at de sidder på hver sin side af kabinettet og slår ud og ind parallelt. Det minimerer forvrængning i kabinettet og giver renere lyd. Vi bliver lovet imponerende bas trods små mål. Og med det, vi ved om Devialet, i baghovedet er det da også vores forventning.

Hele seks diskant-enheder er placeret rundt om i kabinettet for at give 360 graders lydgengivelse. De strækker sig højere i frekvens, end det menneskelige øre kan høre, helt op til 40 kHz.

Hvis du ikke vil bruge mobilen som fjernbetjening, kan du styre musikken oven på højttalerne. (Foto: Huawei)

Streaming via Wi-Fi

Musik-streaming sker via Wi-Fi, der som bekendt giver bedre lyd end Bluetooth. Android-brugere skal bare holde telefonen hen til højttaleren for at skabe forbindelse. Hvis du har en Huawei-telefon, kan du styre musikken via et integreret kontrolpanel i EMUI 10.1, mens andre f.eks. kan bruge Spotify Connect.

Præcis hvordan højttaleren er i brug, ved vi mere om, når vi får den til test.

huawei.com

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.
  Nu kan det også måle iltniveauet i dit blod.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Klipsch The Fives

  Vejl.pris 7499 kr Trådløse stereohøjttalere

  Denon Home 350

  Vejl.pris 6998 kr Nobelt ydre – magtfuldt indre

  Canton Pro XL.3

  Vejl.pris 3015 kr Anonyme og uengagerende

  Monitor Audio Climate 60

  Vejl.pris 3798 kr Spilleglæden vejer op
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.