TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sony ES-højttalere på testbænken

Vi har modtaget Sonys nye topklasse hi-fi og hjemmebiograf højttalere til test!

forfatter
Publiceret 18/12/2012 - 13:31

Sony laver elektronik i alle kategorier og prisklasser. De allerbedste og mest seriøse AV-produkter får tilnavnet ES (Elevated Standard). Her finder vi blandt andet high-end projektoren VPL-VW100, surroundreceiveren STR-DA5700ES og nu en ny højttalerserie.

Med en pris omkring 24.000 kroner placerer de nye gulvhøjttalere SS-NA2ES sig i en prisklasse med mange barske modstandere. Den får selskab af matchende center, subwoofer og stativ/surroundhøjttalere i sværvægtsklassen, hvor centerhøjttaleren alene koster 20.000 kroner. Et ganske stort skridt op fra Sonys alt-i-et minisystemer med andre ord.Efter at have pakket de nye Sony-højttalere ud, er vi overbeviste om, at de kan tåle et japansk jordskælv eller to! Kabinetter er lavet i kraftig krydsfinér af birk, som skal have væsentligt bedre akustiske egenskaber end almindelig MDF plader. At kabinetterne er usædvanligt stive, kan vore ømme knoer bekræfte.Højttalerne har en mørkebrun finish i højglanspoleret pianolak. De har integreret basport på bagsiden, men støtter desværre kun singel-wiring. Dermed er det ikke muligt at bi-ampe højttalerne, som for øvrigt er relativt effektive (opgivet til 90dB for SS-NA2ES).

Dette er en lille ”teaser” – fuld omtale af Sonys nye præstigehøjtalere kommer i det nye år!

I mellemtiden kan du læse mere om Sony-højttalerne i vores tidligere nyhedsartikel her: Tungere hi-fi lyd fra Sony.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend