Højttalere

Med lavere priser skal de nye Principia-højttalere lokke audiofile med mindre budgetter til Sonus faber.
forfatter

Har du penge, så kan du få. Erfaringen viser, at de dyrere højttalere lyder bedre end billige. Men det betyder ikke, at det umuligt at finde gode tilbud for rimelige penge. Små højttalere som Boston Acoustics A25, Bowers & Wilkins 685 S2 og PSB Imagine XB, er eksempler rigtig gode køb.

Italienske Sonus faber har besluttet sig for at udfordre budgetmarkedet med en ny højttalerserie, kaldet Principia. Serie består af fem modeller, som forventes at starte omkring 4.000 kroner parret for den lille Principia 1, der med en 15 cm bas og 29 mm diskantenhed passer fint på en hylde.

Foto: Sonus faber
Foto: Sonus faber

De andre modeller er den større kompaktmodel Principia 3 med plads til en 18 cm bas, gulvmodellerne Principia 5 og 7, samt og en centerhøjttaler til hjemmebiografen, kaldet Principia C.

De mindste gulvmodel lander omkring 8.000 for et sæt, hvilket ikke ligefrem er discountpris , men dog meget billigt af at være Sonus faber.

Foto: Sonus faber
Foto: Sonus faber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.