TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022

Sonus faber sænker priserne

Med lavere priser skal de nye Principia-højttalere lokke audiofile med mindre budgetter til Sonus faber.

forfatter
Publiceret 19/04/2016 - 15:02

Har du penge, så kan du få. Erfaringen viser, at de dyrere højttalere lyder bedre end billige. Men det betyder ikke, at det umuligt at finde gode tilbud for rimelige penge. Små højttalere som Boston Acoustics A25, Bowers & Wilkins 685 S2 og PSB Imagine XB, er eksempler rigtig gode køb.

Italienske Sonus faber har besluttet sig for at udfordre budgetmarkedet med en ny højttalerserie, kaldet Principia. Serie består af fem modeller, som forventes at starte omkring 4.000 kroner parret for den lille Principia 1, der med en 15 cm bas og 29 mm diskantenhed passer fint på en hylde.

Foto: Sonus faber
Foto: Sonus faber

De andre modeller er den større kompaktmodel Principia 3 med plads til en 18 cm bas, gulvmodellerne Principia 5 og 7, samt og en centerhøjttaler til hjemmebiografen, kaldet Principia C.

De mindste gulvmodel lander omkring 8.000 for et sæt, hvilket ikke ligefrem er discountpris , men dog meget billigt af at være Sonus faber.

Foto: Sonus faber
Foto: Sonus faber

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

Fem årtier med Polk Amerikanske Polk Audio har lavet højttalere i 50 år. R200AE er en jubilæumsmodel, signeret af firmaets grundlægger.
Højttalere til mandehulen Elipson Heritage XLS11 er franske - men ligner amerikanske monitorhøjttalere fra stereoens guldalder.
Der står en legende bag disse Efter pladespillerne er MoFi klar med sin første højttaler.
Få biograflyd hjemme i stuen Er lyden fra dit TV tynd og pjevset? Vi har testet fem soundbars i mellemsegmentet, som kan kurere mager bas og give dig en fed surround-oplevelse!
De bedste, vi har hørt De grønne højttalere fra Monitor Audio er en fødselsdagsgave af karat! Her får du faktisk i både pose og sæk.
QUAD ESL 63 - klassikeren vi ikke glemmer I højttalernes Hall of Fame vil en højttaler stå for sig selv. I et separat rum med en lille rørforstærker tilsluttet. Hvor den afspiller Ella Fitzgerald eller Arthur Rubinstein. Folk vil blive bjergtaget af klangen.
Følg Lyd & Billede