TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sonus Faber møder væggen

Den italienske højttalerproducent lancerer højttalere til indfældning.

Den nye lancering sker på ISE-messen i Amsterdam, hvor installationsbranchen med producenter og importører mødes. Her fremviser Sonus faber den nye Palladio-serie, hvor deres højttalerteknologi er skaleret og tilpasset til indfældning i vægge og lofter.

Højttalerserien er opkaldt efter renæssancearkitekten Andrea Palladio fra Vicenza i Italien og har Sonus fabers genkendelige designæstetik.

(Foto: Sonus faber)

Højttalerne kommer i to serier, Level 5 og Level 6, med enheder og teknologi hentet fra Sonetto- og Olympica-højttalerne. I alt drejer det sig om 13 højttalermodeller.

Begge højttalerserier har indfældningshøjttalere til venstre, højre og center – til hjemmebiograf – og højttalerne i Level 5-serien har integrerede kabinetter for lettere integration i vægge.

(Foto: Sonus faber)

Palladio-serien vil være tilgængelig fra tredje kvartal 2019.

(Foto: Sonus faber)

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.