Redaktionen anbefaler

Årets Bedste 2019-2020

Konto på Lyd & Billede

Log ind Abonnement Abonner på magasinet Support abonnement: Tlf:89 88 28 33 Kontakt os

Sonos trækker i land og lover ny løsning

Alle produkter vil fortsat fungere efter maj, lover Sonos' CEO, Patrick Spence.

Først annoncerede Sonos, at nogle af firmaets ældste produkter ikke længere vil få software-opdateringer efter maj måned i år. Så udbrød der en sand shitstorm blandt Sonos-brugere på de sociale medier, og dernæst forsøgte Sonos at gyde olie på vandene ved at forklare sig uddybende.

Dine ældre produkter holder ikke op med at fungere, sagde Sonos til Lyd & Billede og forklarede, at de gamle produkter blot måtte placeres i deres eget netværk, der så ville fortsætte med at fungere som hidtil.

Og ellers kan du jo “genanvende” dit gamle produkt og købe en ny Sonos-højttaler med 30% rabat via Sonos’ Trade Up-program, foreslog Sonos.

Men, sagde flere brugere, vi har jo kunnet købe de “forældede” produkter som spritnye indtil for ganske nylig?

Og, spurgte andre brugere, hvad med sikkerheden? Man risikerer jo at ende med et antal Sonos-højttalere på et separat usikkert netværk, som man absolut ikke bør forbinde sin smartphone med, da det jo netop ikke bliver opdateret?

Undskyld!

Og nu trækker Sonos så i land. CEO Patrick Spence har netop offentliggjort et indlæg på Sonos’ officielle blog, hvor han lover bod og bedring.

“Vi hører jer. Vi gjorde ikke dette på den rigtige måde til at begynde med. Det vil jeg gerne undskylde for,” skriver Sonos-chefen.

annonce

Han fortsætter med at forklare vejen frem og kommer med en række løfter:

annonce
  • Alle Sonos-produkter vil fortsætte med at fungere, som de gør i dag.
  • Selvom ældre Sonos-produkter ikke vil få nye funktioner efter maj måned, vil de stadig blive opdateret med fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer.
  • Sonos arbejder på en løsning, så ældre produkter kan arbejde sammen med nye produkter i samme netværk.

“Jeg håber, at I kan tilgive vores fejltrin, og giver os en chance for at genvinde jeres tillid. Uden jer ville Sonos ikke eksistere,” slutter Patrick Spence sit indlæg.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også<

Hack din Ikea-højttaler

Hack din Ikea-højttaler

Vores anmelder var vild med den sjove, skæve Frekvens-højttaler/discolampe. Nu kan du selv gøre den endnu sjovere.