TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samsung multiroom får Tidal-support

Endelig kan du høre tabsfri lyd i cd-kvalitet.

forfatter
Publiceret 19/01/2016 - 17:31

Samsung har på det seneste satset hårdt på trådløse multirumshøjttalere med 360-graders lyd. Vi var temmelig begejstrede for deres R6, imens storebror R7 gav endnu mere bas. Men nu er det nye højttalere, det handler om. Den specielle raketform er blevet erstattet af en enklere cylinderform, hvor nogle af de akustiske egenskaber er blevet yderligere forfinet.

Da vi besøgte Samsungs nye lydlaboratorium udenfor Los Angeles i efteråret 2015, fik vi lejlighed til at høre de nye modeller R1, R3 og R5. Og det lovede godt, bortset fra, at vi savnede støtte for streamingtjenesten Tidal med tabsfri cd-kvalitet. Det er der rettet op på nu.

(Foto: Producent)
Grafik: Skærmbillede fra Samsungs multirums-app

Alle brugere af Samsungs multirumsprodukter kan bare opdatere til nyeste version af app’en, og vupti har de Tidal-støtte!

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Samsungs bedste soundbar på testbænken En af vores yndlings-soundbars er tilbage i en opdateret version. Samsung HW-Q995B giver fantastisk lyd til film!
Mindre og billigere Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ud, som om Sonos' planlagte Sub Mini bliver nogle måneder forsinket.
Soundbar til få hundrede kroner Creative Stage Air V2 er en en bærbar, batteridreven soundbar til næsten ingen penge
Hvor godt lyder Samsungs ultraslanke soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tyndeste soundbar, vi har set, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også nogle tricks, som gør den ekstra nem at placere.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Vi tabte kæben De små KEF LSX II er de bedste trådløse stereohøjttalere i prisklassen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend