Trådløs lyd

Endelig kan du høre tabsfri lyd i cd-kvalitet.
forfatter

Samsung har på det seneste satset hårdt på trådløse multirumshøjttalere med 360-graders lyd. Vi var temmelig begejstrede for deres R6, imens storebror R7 gav endnu mere bas. Men nu er det nye højttalere, det handler om. Den specielle raketform er blevet erstattet af en enklere cylinderform, hvor nogle af de akustiske egenskaber er blevet yderligere forfinet.

Da vi besøgte Samsungs nye lydlaboratorium udenfor Los Angeles i efteråret 2015, fik vi lejlighed til at høre de nye modeller R1, R3 og R5. Og det lovede godt, bortset fra, at vi savnede støtte for streamingtjenesten Tidal med tabsfri cd-kvalitet. Det er der rettet op på nu.

(Foto: Producent)
Grafik: Skærmbillede fra Samsungs multirums-app

Alle brugere af Samsungs multirumsprodukter kan bare opdatere til nyeste version af app’en, og vupti har de Tidal-støtte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.