Nyhed

PMC Active twenty5i med indbygget forstærker

Du kan også opgradere dine passive.

(Foto: PMC)

Aktive højttalere fra PMC er ikke noget nyt. De har lavet aktive studiemonitorer i en årrække, og nu kommer der aktive versioner af twenty5i-serien. Med udskiftelige moduler, som du selv kan installere, hvis du har et par af de passive versioner i serien.

De fire modeller i PMC’s twenty5i-serie kaldes Active twenty5i, når de leveres med forstærkermodulet præinstalleret, og de modeller, der kan leveres med en forstærker indbygget, er de to kompakte 21i og 22i samt de to gulvstående tovejsmodeller 23i og 24i.

Læs også Usandsynligt vellykket gulvhøjttaler Slanke højttalere med velvoksen bas er ikke lette at finde. Medmindre de hedder PMC.
(Foto: PMC)

Foreløbig findes der ikke noget aktivt modul til den gulvstående trevejsmodel 26i og heller ikke til centerhøjttaleren Ci.

Det aktive modul passer ind i fordybningen på den bagplade, som rummer delefilteret og kabelterminalerne i twenty5i-serien. Det har 2 x 100 W udgangseffekt og leveres med et multistik (Model Selector), som sættes i et tilslutningsmodul mærket med den relevante højttalermodel.

(Foto: PMC)

Forstærkermodulerne leveres i par, og begge har RCA-stik og balancerede XLR-stik til tilslutning til en forforstærker eller lydkilde med volumenkontrol. PMC lover, at de analoge moduler vil levere den kraft og lydkvalitet, som man kender fra PMC, og at de aktive moduler – og højttalere – vil være tilgængelige fra april i år.

Priserne er ikke tilgængelige i skrivende stund.

 

Les videre
Exit mobile version