Vinyl-renæssance

Lp-marked på højttalerfabrikken i Roskilde d. 5. marts.
forfatter

System Audio i Roskilde har flere gange haft stor publikumssucces med at invitere pladesamlere og musikinteresserede inden for til plademesse på højttalerfabrikken.

Lørdag d. 5. marts kan vinylsamlere igen få lejlighed til at rode i stakke med tusindvis af lp’er. Man kan dagen igennem blive klog på højttalere – og ved samme lejlighed også se System Audios nye topmodel, Pandion 50, som kommer til at koste 110.000 kroner sættet, når den er salgsklar i sensommeren.

Lige som sidst er der også livemusik. Det bliver med bandet Mother Lewinsky. Forfatteren Jan Poulsen vil desuden fortælle om bandet Dizzy Mizz Lizzy, som han netop har skrevet en bog om. Bandet vil senere i år udgive sin første plade i 20 år.

Foto: System Audio
Pandion 50. Foto: System Audio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.