TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Østrigsk graffiti på UE Boom

Få en specialudgave af den populære Bluetooth-højttaler, udsmykket med urbane kaniner, der gør store øjne.

Hvis du har tænkt at købe en UE Boom 2-højttaler, men gerne vil have noget helt specielt, kan den seneste specialudgave måske være noget. Den er designet af den østrigske graffitikunstner Nikolaus Nychos.

Højttaleren dækket af maniske hvide kaniner, der gør store øjne. Inspirationen til Nychos’ stil stammer fra hans opvækst i en østrigsk jagtfamilie, kombineret med en interesse for tegnefilm og heavy metal. Om sit Rabbit Eye Movement-projekt siger Nychos: “Gennem min kunstbevægelse prøver jeg at opmuntre til urban kunst og støtte folkene bag. Ved at samarbejde med Ultimate Ears er det fedt at bringe street art til en højttaler, der bringer musik og dermed kreativ inspiration til verden.”

Læs vores test af UE Boom 2

Det er ikke første gang, UE har lavet særudgaver af sine højttalere. Dubstep-musikeren Skrillex har tidligere lagt streg til den foregående udgave af Boom.

Nychos lader ikke sin kunst hænge på en væg i et rum. Vi ønsker, at folk skal gøre det samme med deres musik ved at være modige og tage den med alle vegne,” siger Rory Dooley, der er general manager hos Ultimate Ears.

General Manager Rory Dooley med standardudgaven af UE Boom 2. Foto: John Alex Hvidlykke, Lyd & Billede
General Manager Rory Dooley med standardudgaven af UE Boom 2. Foto: John Alex Hvidlykke, Lyd & Billede

Pris og tilgængelighed
Rabbit Eye Movement-udgaven af BOOM 2 er tilgængelig nu i et begrænset antal. Prisen er 1.699 kroner.

 

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.