Ny UE Boom er klar til vandgang

Nu er også grundmodellen i UE Boom-serien vandtæt, takket være opdateret model.

Foto: UE

Kompakte, trådløse rejsehøjttalere går der lige nu fjorten af på dusinet. Men UE Boom er en af de mest vellykkede af slagsen. Den har imidlertid et par år på bagen, og er siden blevet overhalet indenom af sine egne små og store brødre, når det gælder vejr- og vandtæthed.

Det retter UE Boom 2 op på. Højttaleren er designet til at blive våd, mudret og brugt overalt. Den er IPx7-certificeret og kan tåle at blive tabt fra op til halvanden meters højde (på hvilket underlag nævnes dog ikke). Som den tidligere Boom er den på størrelse med en vandflaske til cyklen eller en halvliters øldåse (afhængigt af øjnene der ser den).

Højttaleren spreder lyden hele vejen rundt, kan spille i 15 timer på en opladning og har en forbedret trådløs rækkevidde på 30 meter. Man kan skifte nummer direkte på højttaleren, og UE Boom 2 kan spille lidt højere (2 dB mere) end forgængeren.

Boom-seriens modeller er blevet opgraderet flere gange med ny firmware, der sendes ud via app’en (iOS og Android). Man kan blandt nu parre Boom 2 med en hvilken som helst anden UE-højttaler.

Den nye model koster 1.699 kr., og kommer i flere farver med festlige nye navne: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical og BrainFreeze.

UE Boom 2 kommer i farver med muntre navne, som Cherrybomb. Foto: UE.
Les videre
Exit mobile version