Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ny robust lyd fra JBL

Nye modeller inden for vandtætte, trådløse højttalere og sports-hovedtelefoner.

Skrevet af / 21/01/2016 - 10:00
Ny robust lyd fra JBL

I sidste års test af rejsehøjttalere var vi imponerede over alle forbedringerne i JBL Charge 2+. Og nu meddeler JBL, at den nye model, Charge 3, er klar. Den vandtætte højttaler har fået et nyt design, og med 15 timers spilletid rækker den endnu længere. Den har også fået funktionen JBL Connect, så du kan tilslutte flere højttalere og få dem til at spille sammen. Forhåbentlig vil vi være lige så imponerede over lyden, når vi får den ind til test.

JBL Charge 3 kommer til foråret til ca. 1.500 kroner.

Foto: JBL
Foto: JBL

Også lillebror kommer i en ny model, kaldet Clip 2. Det er en mindre og mere bærbar model med karabinhage, der kan fastgøres til et bælte eller en rygsæk. Også den er vandtæt og robust, så den kan tåle at komme med ud i naturen. For at få en større og bredere lyd kan du tilslutte to stykker, så de spiller samtidig. På trods af dens beskedne størrelse er der 8 timers batteritid.

JBL Clip 2 frigives i foråret til ca. 500 kroner.

Foto: JBL
Foto: JBL

I samarbejde med træningsmærket Under Armour udsendes også to nye træningshovedtelefoner. Topmodellen er UA Headphones Wireless Heart Rate. Som navnet antyder, er det en trådløs telefon, der måler pulsen i øret. Pulsen sendes til app’en UA Record, der holder styr på, om du har den rette puls til at nå dit fitness-mål. Batteritiden opgives til fem timer.

UA Headphones Wireless Heart Rate kommer senere på året til ca. 2.500 kroner.

Der kommer også en simplere model uden pulsmåler, der blot kaldes UA Headphones Wireless. Den har en lidt bedre batterilevetid på 8 timer. Begge hovedtelefoner har IPX5-klassificering, så de klarer både sved og et skyl efter træningen. Sammen med de to hovedtelefoner får man et års præmiummedlemskab til MapMyFitness.

UA Headphones Wireless lanceres i slutningen af ​​februar til ca. 1.500 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top