Search
Generic filters

Ny muskelsubwoofer fra Yamaha

Yamaha lover korrekt bas uden kompromisser med en ny 1000 watt-subwoofer til de kræsne.

Yamaha har mange glimrende lydprodukter på samvittigheden. Sideløbende med fremragende stereo- og surroundprodukter leverer de også meget flotte højttalere med Soavo serien. Men mange har sikkert savnet en ordentlig subwoofer fra Yamaha. Det vil den japanske producent nu rette op på!

Yamaha-sub2
Yamaha laver også flygler – men størrelsesforholdet er ikke retvisende. Så stor er NS-SW1000 trods alt ikke!

Yamaha NS-SW1000 er en subwoofer med kræfter nok til at kunne hænge ud med de store drenge. Den er udstyret med en kraftig 12-tommers basenhed med kevlarmembran og støbt aluminiumschassis. Yamahas aktive servoteknik holder elementet under kontrol, og forstærkeren er på hele 1000 watt, med switchmode-strømforsyning og MOSFET-transistorer. Dette burde være nok til at give enhver audiofil gåsehud.

yamaha-sub3
Subwooferen har to basrefleksporte, som munder ud på siderne. Og vi bemærker, at Yamaha har placeret volumenknappen på forsiden – praktisk, når du ønsker at foretage finjusteringer uden at ligge udstrakt på gulvet!

Kabinettet er bygget af tykt MDF. Frontbaflen, der holder elementet på plads, er hele 36 millimeter tyk, mens de øvrige kabinetvægge er af 25 mm MDF, plus rigeligt med interne afstivninger. Hvad det kosmetiske angår, kan du vælge mellem sort og hvid pianolak samt matsort.

Yamaha-NS-SW1000-10

Den nye topmodel vil koste omkring 14.000 kroner, og vil være tilgængelig i juni. Det er indlysende, at Yamaha mener denne subwoofer alvorligt. Men det kræver også noget at blande sig med de bedste. Erfaringer fra vores gruppetest af subwoofere siger, at konkurrencen er meget hård i denne prisklasse. Præcis hvor i feltet Yamahas bulderkommode placerer sig, er vi nødt til konstatere i en test.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Klipsch The Fives

  Vejl.pris 7499 kr Trådløse stereohøjttalere

  Denon Home 350

  Vejl.pris 6998 kr Nobelt ydre – magtfuldt indre

  Klipsch AW-525

  Vejl.pris 3999 kr Meget sjov for pengene

  Focal 100 OD8

  Vejl.pris 3359 kr Højttalere til havefester
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.