itemprop

Ny højttalerserie fra Audiovector

Den nye R-serie slægter high-end-udgaverne på.

Efter at Ole Klifoth udviklede den enorme R11, der koster halvanden million kroner parret, blev meget af teknikken og erfaringen herfra brugt i den mindre og mere overkommelige R8. Som vi omtalte for nylig.

Nu kommer der ikke bare en, men tre modeller i en ny serie R-højttalere fra Audiovector, der erstatter den velkendte SR-serie.

Den nye R-serie, der består af den gulvstående R3, den kompakte R1, centerhøjtaleren RC og subwooferen R Sub, vil være at finde i butikkerne til efteråret.

(Foto: Lasse Svendsen)

Freedom

Højttalerne kommer i tre versioner: Signature, Avantgarde og Arreté. Som sædvanlig er det sidstnævnte, der er flagskibene i serien, og der vil komme Arreté-versioner af R3, R1 og RC. De får de mest eksklusive enheder med båndkanten hentet fra R8 samt Freedom Concept, som jorder bas- og mellemtone-enhederne (altså giver dem jordforbindelse).

Freedom Concept har faktisk en hørbar effekt, og det skal blive interessant at finde ud af, hvor stor den er, når vi får R-serien ind til test.

(Foto: Lasse Svendsen)

Custom finish

R-serien fås i silkemat hvid lak, matsort askefinér og italiensk eller afrikansk valnød. Men de kan også leveres i valgfri lak på bestilling. Som i eksemplet nedenfor med Porsche-lysegrå forrest og Ferrari-grå på R1 bagerst.

(Foto: Lasse Svendsen)

Priser

Freedom Concept er ekstraudstyr, der koster 650 euro for et sæt kabler. Højttalerne starter omkring 2.500 euro for den lille R1 Signature – 5.250 euro for Arreté-udgaven – mens de gulvstående R3 koster fra 4.750 til 9.750 euro parret. Centerhøjttaleren RC starter på 1.925 euro, mens subwooferen R Sub Arreté koster 2.485 euro. Gang med 7,5 for omtrentlige danske priser.

annonce
(Foto: Lasse Svendsen)

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen