TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny flagskibs-soundbar fra Harman Kardon

Harman Kardon lover fantastiske lydoplevelser hjemme i stuen med den nye Citation MultiBeam 1100.

forfatter
Publiceret 06/05/2022 - 21:45

Harman Kardon lancerer nu soundbaren Citation MultiBeam 1100, som med Dolby Atmos og MultiBeam-rumkorrektion skal løfte lydoplevelsen hjemme i stuen. Slankt og elegant design møder førsteklasses lyd, er tanken.

HK Citation Multibeam 1100 Lifestyle 3 scaled 1
(Foto: Harman Kardon)

Dolby Atmos

I dag kan man ikke lancere en seriøs soundbar uden understøttelse af 3D-lydformatet Dolby Atmos. Og med MultiBeam 1100 får man lyd fra oven, netop med Atmos. To tophøjttalere forstærker dette indtryk, i forhold til hvis den kun forsøgte at skabe denne illusion ved hjælp af digital lydprocessering. Soundbaren kan også opskalere musik i stereo til 3D-surround, hvis man vil det.

Citation MultiBeam 1100 fungerer som et “komplet hjemmebiosystem” og har indbygget AirPlay 2 og Chromecast, så man kan streame fra en hvilken som helst tjeneste, man måtte ønske, direkte fra mobilen. Alexa Multi-Room Music (MRM) understøttes også, men det er mindre relevant på vores kanter.

HK Citation Multibeam 1100 Lifestyle 4 scaled 1
(Foto: Harman Kardon)

HDMI eARC og rumkalibrering

Som de fleste andre soundbars har den både HDMI eARC for bedre lyd og Atmos direkte ud af TV’et, og man kan styre lyden med TV’ets fjernbetjening, hvis man vil lægge den medfølgende væk.

Med automatisk rumkalibrering forsøger soundbaren efter bedste evne at give ensartet lyd, uanset hvilken slags rum den befinder sig i.

Soundbaren kan parres med flere andre Citation-produkter, f.eks. subwooferne SUB eller SUB S, for at forstærke lydbilledet yderligere, eller med surround-højttalere for at få op til et 5.1.2-kanals system. Hvis man vil bruge sine egne baghøjttalere, kan man gøre det med Citation Amp.

Højttaleren er klædt i ægte uldstof, enten gråt eller sort, fra danske Kvadrat, som er Europas mest populære leverandør af akustiske tekstiler til lydprodukter. Farverne kaldes Winter Grey og Classic Black.

HK Citation Multibeam 1100 989x556 1 HK Citation Multibeam 1100 2 989x556 1
<
>
(Foto: Harman Kardon)

Pris og tilgængelighed

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 kan købes nu og koster 6.995 kroner. Det placerer den i samme prisklasse som Sonos Arc, Bose Smart Soundbar 900 og Bowers & Wilkins Panorama 3. For bare at nævne nogle få.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Harman Kardon udfordrer konkurrenterne med ny soundbar Harman Kardon lover fantastiske lydoplevelser hjemme i stuen med den nye Citation MultiBeam 1100.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend