TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Ny flagskibs-soundbar fra Harman Kardon

Harman Kardon lover fantastiske lydoplevelser hjemme i stuen med den nye Citation MultiBeam 1100.

forfatter
Publiceret 06/05/2022 - 21:45

Harman Kardon lancerer nu soundbaren Citation MultiBeam 1100, som med Dolby Atmos og MultiBeam-rumkorrektion skal løfte lydoplevelsen hjemme i stuen. Slankt og elegant design møder førsteklasses lyd, er tanken.

HK Citation Multibeam 1100 Lifestyle 3 scaled 1
(Foto: Harman Kardon)

Dolby Atmos

I dag kan man ikke lancere en seriøs soundbar uden understøttelse af 3D-lydformatet Dolby Atmos. Og med MultiBeam 1100 får man lyd fra oven, netop med Atmos. To tophøjttalere forstærker dette indtryk, i forhold til hvis den kun forsøgte at skabe denne illusion ved hjælp af digital lydprocessering. Soundbaren kan også opskalere musik i stereo til 3D-surround, hvis man vil det.

Citation MultiBeam 1100 fungerer som et “komplet hjemmebiosystem” og har indbygget AirPlay 2 og Chromecast, så man kan streame fra en hvilken som helst tjeneste, man måtte ønske, direkte fra mobilen. Alexa Multi-Room Music (MRM) understøttes også, men det er mindre relevant på vores kanter.

HK Citation Multibeam 1100 Lifestyle 4 scaled 1
(Foto: Harman Kardon)

HDMI eARC og rumkalibrering

Som de fleste andre soundbars har den både HDMI eARC for bedre lyd og Atmos direkte ud af TV’et, og man kan styre lyden med TV’ets fjernbetjening, hvis man vil lægge den medfølgende væk.

Med automatisk rumkalibrering forsøger soundbaren efter bedste evne at give ensartet lyd, uanset hvilken slags rum den befinder sig i.

Soundbaren kan parres med flere andre Citation-produkter, f.eks. subwooferne SUB eller SUB S, for at forstærke lydbilledet yderligere, eller med surround-højttalere for at få op til et 5.1.2-kanals system. Hvis man vil bruge sine egne baghøjttalere, kan man gøre det med Citation Amp.

Højttaleren er klædt i ægte uldstof, enten gråt eller sort, fra danske Kvadrat, som er Europas mest populære leverandør af akustiske tekstiler til lydprodukter. Farverne kaldes Winter Grey og Classic Black.

HK Citation Multibeam 1100 989x556 1 HK Citation Multibeam 1100 2 989x556 1
<
>
(Foto: Harman Kardon)

Pris og tilgængelighed

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 kan købes nu og koster 6.995 kroner. Det placerer den i samme prisklasse som Sonos Arc, Bose Smart Soundbar 900 og Bowers & Wilkins Panorama 3. For bare at nævne nogle få.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny Platinum 3G-serie fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum og lancerer nye flagskibshøjttalere.
Ny 700-serie med højttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end højttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Sonos Sub Mini: Er den ventetiden værd? Er den nye mini-subwoofer fra Sonos slet og ret for dyr? Audun fra Lyd & Billede-redaktionen deler sine betragtninger.
Festhøjttaler med karaoke og DJ-funktion Spiller dundrende højt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere bashøjttaler Ventetiden er (næsten) overstået. Her er Sonos Sub Mini.
Følg Lyd & Billede