TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

Nu kan du koble to i stereo

Devialet Phantom Reactor har fået stereofunktion. Dobbelt så dyrt, men forhåbentlig også dobbelt så sjovt!

Der er kommet ny firmware til den fantastiske Phantom Reactor-højttaler fra Devialet. Opdatér, og du har nu mulighed for at parre to højttalere i stereo! Det er en funktion, som vi har ventet på, og som giver endnu større lyd.

Guide: Sådan placerer du bedst dine højttalere

Vi ved i forvejen, at et par højttalere i stereo giver mere end to dobbelt så stor lyd som én højttaler. For lyden opleves, som om den kommer fra rummet mellem højttalerne snarere end fra to punkter.

Trådløs højttaler

Phantom Reactor er en aktiv højttaler, der streamer lyden trådløst, ligesom tilsvarende højttalere fra Sonos, Bluesound osv. Forskellen er, at Phantom Reactor er ekstremt kraftig og har meget bedre opløsning på lyden. Kvaliteten er noget helt andet.

Test: Vidunderlig forstærker fra Devialet

Hvis du spekulerer på, om Phantom Reactor-højttalerne er noget for dig, så læs vores test af Reactor 900 med den kraftigste forstærker indbygget. Vi testede kun én højttaler, da den ikke kunne kobles i stereo på det tidspunkt. Vi kan forestille os, at Phantom Reactor 600 giver mere værdi for pengene, især hvis man skal købe to. Det koster stadig nogle gryn, men svier ikke lige så hårdt i tegnebogen.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.