TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nu kan du downloade Sonos S2

Ny Sonos styrings-app til Android og iOS lanceret i dag.

Sonos’ nye operativsystem S2 har været varslet i længere tid, og fra og med i dag kan du downloade den nye app, der kort og godt hedder Sonos. Den nye app er nu tilgængelig i App Store og Google Play Store, og du skal bruge den til at styre de nyeste højttalere fra Sonos, nærmere bestemt Sonos Arc, Sonos Five og Sonos Sub (3. generation).

Den nye platform åbner op for ny funktionalitet og understøttelse af nye lydteknologier, deriblandt Dolby Atmos til den nye soundbar Sonos Arc.

Sonos Arc er en vellykket Atmos-soundbar Endelig kommer Sonos med en stor soundbar. Arc understøtter Dolby Atmos og har desuden nogle smarte tricks oppe i ærmet.

To Sonos-apps i fremtiden

Sonos’ eksisterende app, S1 Controller, vil fortsat findes ved siden af den nye Sonos-app. Du har muligheden for enten at opdatere dit eksisterende system til S2 eller fortsætte med at bruge den gamle app til at styre ældre produkter (enkelte ældre Sonos-produkter er ikke kompatible med S2).

Nedenfor kan du se, hvilke produkter der er kompatible med S1- og S2-platformen.

Den nye S2-opdatering er tilgængelig til de fleste af Sonos’ eksisterende højttalere, men ikke alle. Producentens Zone Players samt 1. generations Play:5-, Bridge-, Connect- og Connect:Amp-enheder vil ikke blive opdateret, og du må bruge S1-controlleren, hvis du vil fortsætte med at bruge disse. (Grafik: Sonos)

Hvis du har en opsætning med S1- og S2-kompatible højttalere rundt om i hjemmet, kan du vælge at køre disse hver for sig, styret af henholdsvis den nye og den gamle Sonos-app. Det er imidlertid ikke muligt at blande gamle og nye højttalere i samme gruppe (f.eks. i en 5.1 surround-opsætning).

Den gode nyhed er, at Sonos fortsætter med at tilbyde 30 procent rabat på ny hardware (såkaldt TradeUp) til dem, der vælger at pensionere deres gamle udstyr.

Her kan du downloade

Den nye Sonos-app er tilgængelig på Android, iOS og iPadOS nu:

Link til Sonos S2-app’en i Google Play Store

Link til Sonos S2-app’en i Apple App Store

En kommentar til “Nu kan du downloade Sonos S2”

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.