High-end

Mangel på dybbas? Det problem kan Magicos nye subwoofer løse for dig. Så længe du bare har masser af penge.
Annonce
Annonce
forfatter
Magico-S7
Magico S7 er ikke nødvendigvis de højttalere, der har mest brug for assistence i bassen. Men flere vil have mere! Foto: Magico

Magico er et navn, der ofte dukker op, når man taler om verdens bedste højttalerfabrikanter. Det amerikanske firma, som ledes af industridesigneren Alon Wolf, står bag nogle af de mest højteknologiske kreationer i high-end-branchen. Et kendetegn for Magicos højttalere er den omfattende brug af aluminium, både udenpå og inde i kabinettet, for at opnå en stiv og vibrationsfri konstruktion. Det bidrager til, at højttalerne havner i sværvægtklassen, både målt i kg og kroner. Til gengæld resulterer det i en næsten uforvrænget, realistisk og ultradynamisk lydkarakter, der har sat mærket på kortet.

Magico QSub15. Foto: Magico
Magico QSub15. Foto: Magico

Mágicos højttalere er ikke ligefrem kendt for at mangle dybbas. Trods dette er det er ikke ualmindeligt, at ejerne supplerer med en subwoofer eller to at forbedre basgengivelsen yderligere. Til dette formål tilbyder Magico de kolossale QSub15 og -18, som leveres med henholdsvis dobbelte 15″ og 18″-basenheder, der spiller mod hinanden, koblet til en 6000(!) Watts forstærker. Prisen er fra 250.000 til 400.000 kroner!

magico-s-sub
Magico S-sub. Foto: Magico

Det hører med til historien, at QSub er lavet til at matche de kompromisløse højttalere i Q-serien, som allerede går meget dybt i bassen. Nu findes der også et mere overkommeligt alternativ i S-serien, kaldet S-sub. Den har to 12″ basenheder og er drevet af en indbygget 2.500 watt forstærker. Både forstærker og enheder er Magicos eget design. Kabinettet er trykkammertypen, og, som man kan forvente, er det lavet af aluminium med 0,5″ tykke, buede profiler og rigelig intern afstivning til at modvirke resonanser. Hvilket er passende med bas af denne kaliber. Magico er en smule karrige med specifikationerne, men nævner en ydeevne på 120 dB målt ved 20 Hz og under 1% forvrængning. Hvilket skaber forventning om en meget kraftfuld, udtrakt og ren dybbassgengivelse.

Vægten på uhyret fra dybet er 113 kg, og prisen omkring 150.000 kroner (afhængigt af valutakursen) for en S-Sub, som nu er klar til levering fra producenten.

Læs også: Magico S7 – Topmodel med diamantmembran

Magico.net

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

Philips har kombineret deres farvestrålende OLED-TV’er med en potent soundbar fra Bowers & Wilkins. Resultatet er et ægte drømme-TV!
Vil du have ægte 8K-opløsning uden at betale en formue? Så kan Samsung Q700T være den rette medicin.
Har du netop slået kløerne i en PlayStation 5 eller en Xbox Series X? Så vil du måske også gerne opgradere din skærm. Vi har testet de bedste TV’er til gaming!
LG’s og Sonys nye topmodeller er propfulde af funktioner og ny teknologi. Men hvilket af disse 8K-TV’er har den allerbedste billedkvalitet? Vi tester!
Årets nye OLED-skærme får en række opdateringer, inklusive en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har udviklet en ny app, der lader dig kalibrere dit TV selv ved hjælp af mobilen.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
LG Display tilbyder flere nye OLED-skærmstørrelser i 2021, deriblandt en længe ventet 42-tommer. Spørgsmålet er, hvilken af TV-producenterne der først bider på.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.