TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

Marshall hits the road

Sommeren er utvivlsomt højsæson for bærbare højttalere. Derfor har Marshall lanceret tre af slagsen, alle med batteridrift og bærehåndtag.

De tre Bluetooth-højttalere kommer i tre størrelser. Størst af dem er Tufton, en sprøjtesikker højttaler med over 20 timers spilletid og Blumlein-stereoeffekt, som skal give lyd fra alle sider af højttaleren.

Tufton er 35 cm høj og vejer 4,9 kilo, og den kan spille i fire timer på kun 20 minutters opladning. Indvendig har den tre højttaler-enheder med bl.a. 40 watt effekt til bas-enheden.

(Foto: Marshall Headphones)

Der findes også en mindre udgave, Kilburn II, ligeledes med Bluetooth (5.0) og sprøjtesikkert kabinet. Den kan spille i tre timer på 20 minutters opladning.

Den mindste hedder Stockwell II, igen sprøjtesikker og potent, hvor man får seks timer ud af 20 minutters opladning.

(Foto: Marshall Headphones)

Som på alle Marshall-højttalere kan man selv regulere bas og diskant, og alle tre har Blumleins stereoeffekt, som også giver et meget større lydbillede, end man normalt får fra små Bluetooth-højttalere.

(Foto: Marshall Headphones)

Marshall-højttalerne starter på 1.995 kroner for den mindste, Stockwell II. Den mellemste, Kilburn II, koster 2.290 kroner, mens den største, Tufton, havner på 3.195 kroner.

Da Marshall kalder lanceringen Hit The Road, vil det selvfølgelig være på sin plads med noget Ray Charles …

(Foto: Marshall Headphones)

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.