Search
Generic filters

Lindstrom Audio lancerer sin første højttaler

Lover rigeligt med bas selv uden heldækkende kabinet.

Ideen med åben baffel er ikke ny. “Kabinetløse” højttalere findes i alle former og størrelser, og endda til professionel brug, hvor de bruges til at få større effekt.

Ulempen er, at der ikke kommer så meget bas ud af det, så en Open Baffle-højttaler har brug for store bas-enheder for at kompensere.

Det har svenske Mikael Lindströms Medium. To store 12 tommers bas-enheder tager sig af bassen, mens et bredbåndselement spiller fra 4 til 20 kHz.

(Foto: Lindstrom Audio)

Det skal ifølge Lindström give en usædvanlig hurtig og dynamisk lyd med lav forvrængning og rigelig bas. Højttalerne er den første model i en serie, og Medium-versionen fås i hvidsæbet ask, sort- eller hvidlakeret og kan leveres mod et fragttillæg på 1.000 kroner.

Prisen er 74.000 svenske kroner (ca. 52.500 danske) parret, men de tilbydes lige nu til 68.000 svenske kroner (ca. 48.000 danske) som lanceringstilbud.

(Foto: Lindstrom Audio)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
1 kommentar

Skriv et svar

 1. Mogens Møller

  Jeg synes sjældent man får detaljerede tekniske oplysninger om nyt elektronisk udstyr. Fx savner jeg flere oplysninger om bas enhederne. De bør jo være designet med ekstra lange svingspoler, da der jo ikke er et kabinet til at dæmpe membran udsvingene. Det påvirker jo enhedernes øvrige egenskaber.
  Mogens møller

  Læs også

  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Harman Kardon Citation Tower

  Vejl.pris 19999 kr Tårnhøj bekvemmelighed

  Elipson Legacy 3210

  Vejl.pris 19999 kr Små franske delikatesser

  Klipsch The Fives

  Vejl.pris 7499 kr Trådløse stereohøjttalere

  Denon Home 350

  Vejl.pris 6998 kr Nobelt ydre – magtfuldt indre
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.