itemprop

Lindstrom Audio lancerer sin første højttaler

Lover rigeligt med bas selv uden heldækkende kabinet.

Ideen med åben baffel er ikke ny. “Kabinetløse” højttalere findes i alle former og størrelser, og endda til professionel brug, hvor de bruges til at få større effekt.

Ulempen er, at der ikke kommer så meget bas ud af det, så en Open Baffle-højttaler har brug for store bas-enheder for at kompensere.

Det har svenske Mikael Lindströms Medium. To store 12 tommers bas-enheder tager sig af bassen, mens et bredbåndselement spiller fra 4 til 20 kHz.

(Foto: Lindstrom Audio)

Det skal ifølge Lindström give en usædvanlig hurtig og dynamisk lyd med lav forvrængning og rigelig bas. Højttalerne er den første model i en serie, og Medium-versionen fås i hvidsæbet ask, sort- eller hvidlakeret og kan leveres mod et fragttillæg på 1.000 kroner.

Prisen er 74.000 svenske kroner (ca. 52.500 danske) parret, men de tilbydes lige nu til 68.000 svenske kroner (ca. 48.000 danske) som lanceringstilbud.

(Foto: Lindstrom Audio)

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

1
Leave a Reply

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mogens Møller

Jeg synes sjældent man får detaljerede tekniske oplysninger om nyt elektronisk udstyr. Fx savner jeg flere oplysninger om bas enhederne. De bør jo være designet med ekstra lange svingspoler, da der jo ikke er et kabinet til at dæmpe membran udsvingene. Det påvirker jo enhedernes øvrige egenskaber.
Mogens møller

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen