TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kraftig minihøjttaler fra JBL

Skal du høre på musik til sommer, vil JBL Charge gerne være med. Den lille bærbare højttaler holder den gående i 12 timer på batteri.

forfatter
Publiceret 15/04/2013 - 09:45

Der går 13 på dusinet af små højttalere. De fleste af dem er katastrofalt dårlige, men nogle lyspunkter findes. JBL lover, at deres 17,5 cm lange højttaler, JBL Charge, vil passe i sidstnævnte kategori. Med JBL´s lange tradition for kvalitetslyd, er det nemt at tro dem, men vi venter, til vi har testet Charge, før vi drager nogen konklusioner. Det vi ved om den bærbare højttaler er, at den spiller i 12 timer på en opladning, og at det genopladelige batteri er hele 6000 mAh kraftig.

To 41 mm elementer leverer lyden, og bassen forstærkes af en basport. Det hele drives af 2 x 5 w stereoforstærker. Den kan også oplade mobilen, når den er tilsluttet USB-porten. Man kan også streame musikken trådløst fra tablet eller mobil via Bluetooth.

Højttaleren, som koster 1.500 kroner, findes i flere farver og kan placeres liggende eller stående, og der følger en praktisk bæretaske med.

jbl_charge_blue

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marshall forbedrer deres bestseller Kraftigere lyd og længere spilletid, og så har den fået equalizer, som vi savnede på forgængeren.
Marshall-lyd i lommen Marshall Willen er så lille, at det nærmest virker naturstridigt, at den kan lave så meget lyd.
Zeppelineren flyver igen Bowers & Wilkins’ velkendte trådløse Zeppelin-højttaler er nået til fjerde generation, og den er fulgt med tiden. Resultatet er helt moderne.
Dynaudio gør det enkelt med trådløse Focus-højttalere To Focus-højttalere er alt, hvad du behøver for at streame musik.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend