Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

KEF KC62 subwoofer

Lillebitte sub med uanede kræfter.

Hele tre patenter skulle der til, for at KEF kunne få KC62 til at gå helt ned til 11 Hz. Hvilket er rigtig godt gjort, for den kompakte subwoofer måler kun 25 cm på hver led.

KEF kalder teknologien Uni-Core, og kort sagt er det deres måde at øge effektiviteten ved lave frekvenser på. KC62 har to 165 mm bas-enheder, som normalt hverken ville være kraftige nok eller gå dybt nok i et så lille kabinet.

Men her har de formået at lave en meget effektiv sub, der ikke fylder meget, ved hjælp af en særlig variant af push-pull-teknologien, hvor enhederne er monteret ryg mod ryg for maksimal effekt op til 105 dB lydtryk.

Enhederne har et specielt foldet, origami-lignende ophæng, som KEF kalder P-Flex, der bedre kan tåle det akustiske tryk i sub’en.

De to enheder drives af 500 watt effekt hver. En DSP-algoritme styrer basresponsen og frekvensen, og ved hjælp af den patenterede Smart Distortion Control korrigeres alle afvigelser for maksimal basrespons ved alle frekvenser mellem 11 og 200 Hz.

Annonce
Trådløst mirakel i stereo Trådløs musik i stereo bliver ikke bedre end med KEF’s små højttalere.

Subwooferen har fem forudprogrammerede rumparametre på en omskifter på bagsiden samt fasevending, valgbar delefrekvens og niveaukontrol, og den kan let kobles sammen med KEF LSX, LS50 Meta eller LS50 Wireless II – og bruges sammen med KEF’s trådløse KW1-adapter, hvis man vil.

KEF KC62 måler 246 x 256 x 248 mm og vejer 14 kg. Den koster 11.200 kroner og vil være tilgængelig i carbon black eller mineral white.

 

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

1 Comment

  1. Erik

    26/01/2021 at 12:16

    Jeg troede den ville være meget dyrere!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Lillebitte sub med uanede kræfter.

Lillebitte sub med uanede kræfter.

Lillebitte sub med uanede kræfter.

Lillebitte sub med uanede kræfter.

Lillebitte sub med uanede kræfter.

Lillebitte sub med uanede kræfter.

Lillebitte sub med uanede kræfter.

Lillebitte sub med uanede kræfter.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.