KEF KC62 subwoofer

Lillebitte sub med uanede kræfter.
forfatter

Hele tre patenter skulle der til, for at KEF kunne få KC62 til at gå helt ned til 11 Hz. Hvilket er rigtig godt gjort, for den kompakte subwoofer måler kun 25 cm på hver led.

KEF kalder teknologien Uni-Core, og kort sagt er det deres måde at øge effektiviteten ved lave frekvenser på. KC62 har to 165 mm bas-enheder, som normalt hverken ville være kraftige nok eller gå dybt nok i et så lille kabinet.

Men her har de formået at lave en meget effektiv sub, der ikke fylder meget, ved hjælp af en særlig variant af push-pull-teknologien, hvor enhederne er monteret ryg mod ryg for maksimal effekt op til 105 dB lydtryk.

Enhederne har et specielt foldet, origami-lignende ophæng, som KEF kalder P-Flex, der bedre kan tåle det akustiske tryk i sub’en.

De to enheder drives af 500 watt effekt hver. En DSP-algoritme styrer basresponsen og frekvensen, og ved hjælp af den patenterede Smart Distortion Control korrigeres alle afvigelser for maksimal basrespons ved alle frekvenser mellem 11 og 200 Hz.

Annonce
Læs også
Trådløst mirakel i stereo Trådløs musik i stereo bliver ikke bedre end med KEF’s små højttalere.

Subwooferen har fem forudprogrammerede rumparametre på en omskifter på bagsiden samt fasevending, valgbar delefrekvens og niveaukontrol, og den kan let kobles sammen med KEF LSX, LS50 Meta eller LS50 Wireless II – og bruges sammen med KEF’s trådløse KW1-adapter, hvis man vil.

KEF KC62 måler 246 x 256 x 248 mm og vejer 14 kg. Den koster 11.200 kroner og vil være tilgængelig i carbon black eller mineral white.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce
Annonce

Læs også