JBL inviterer til fest med nye PartyBox-højttalere

PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 byder op til dans.

JBL gør allerede nu klar til tiden efter corona med to nye party-højttalere.

Ifølge JBL er PartyBox On-The-Go og PartyBox 310 lavet til den ultimative fest med “kraftig Pro Sound”. De synes selv, at det lysshow, de har sat op, som blinker i takt til musikken, er imponerende. Der hører også genopladelige batterier til, så du kan flytte festen hvorhen du vil.

PartyBox On-the-Go har mikrofoner, blinkende lys og hele baduljen. (Foto: JBL)

“Det har været fantastisk at udvikle de nye JBL PartyBox-højttalere på basis af mange års viden og erfaring fra det professionelle lydsegment,” siger Dave Rogers, det er præsident for Harman Lifestyle Division. Og han fortsætter:

“Efter lanceringen af de første PartyBox-højttalere for under to år siden er vi allerede markedsledende inden for denne kategori. De to nye tilføjelser udvider JBL’s PartyBox-kategori med kraftfuld lyd, stor fleksibilitet og fantastiske lyseffekter. Nu kan du virkelig tage festen med overalt.”

Skulderrem med øloplukker hører selvfølgelig også til. (Foto: JBL)

JBL PartyBox On-The-Go

PartyBox On-The-Go er en mindre, mere bærbar festhøjttaler, men vi bliver lovet, at den fint kan være festens midtpunkt. JBL er faktisk så selvsikre på dette, at de har inkluderet sangmikrofoner. Jep, gør klar til karaoke!

Forstærkereffekten er efter sigende 100 watt, og lyden skulle være kraftig. Der er en pulserende lysshow-funktion, og flere højttalere kan kobles sammen for en endnu større lydoplevelse.

Læs også JBL Partybox 300 Partybox er, præcis hvad navnet siger: En bærbar fest i en boks med seriøse volumenressourcer.

Af tilslutninger er der Bluetooth, USB-hukommelse og analog AUX. De medfølgende trådløse JBL-mikrofoner lader dig synge med i sand karaokeånd, mens instrumentindgangen betyder, at du må arbejde hårdt for at holde den irriterende festguitarist væk.

Med øloplukker, polstret skulderrem, seks timers genopladelige batterier og IPX4-vejrbestandighed er JBL PartyBox On-The-Go klar til fest.

JBL PartyBox On-The-Go koster 2.499 kroner og kan købes nu.

JBL PartyBox 310 er en stor højttaler, beregnet til at sætte gang i festen. (Foto: JBL)

JBL PartyBox 310

Efterfølgeren til PartyBox 300 hedder PartyBox 310. En velvoksen højttaler, der lover os “storslået JBL-lyd, pulserende lys og kørehjul”. Den ultimative bærbare festmaskine, står der også i pressemeddelelsen. Vi fik den at se ved en digital produktpræsentation, og den er da også stor nok til at kunne slå pænt fra sig. Omtrent på størrelse med fire JBL Boomboxes!

PartyBox 310 er beregnet til alt fra små hjemmefester til dans på stranden. En række lydeffekter er indbygget såvel som både guitar- og mikrofonindgang.

PartyBox 300 trilles som en almindelig kuffert. (Foto: JBL)

240 watt er den hævdede forstærkereffekt, og også her får du et lysshow, der er synkroniseret til musikken. Med et batteri, der holder i 18 timer, kan festen fortsætte, så længe du vil.

JBL PartyBox 310 kommer her i september, og prisen bliver 3.999 kroner.

jbl.com

Er det her, der er fest? (Foto: JBL)
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.
  Det er slut for Europas største fotomesse.
  AKM’s DAC-fabrik er brændt, hvilket vil hæmme producenterne i flere måneder. Sådan reagerer hi-fi-branchen.
  Parlamentet ønsker at skabe mere bæredygtighed ved at fremme genbrug og reparation og ved at bekæmpe praksisser, der forkorter varers levetid.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  JBL L82 Classic

  Vejl.pris 17500 kr Let the Good Times Roll

  DALI Oberon On-Wall C

  Vejl.pris 10998 kr Går i ét med omgivelserne

  Sony SRS-XB33

  Vejl.pris 1199 kr Festlyd på farten

  Sony SRS-XB43

  Vejl.pris 1799 kr Festlyd på farten
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.