TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Her er Red Bull-højttaleren

Ny version af UE Megaboom i energidrik-farver.

Ultimate Ears er kendt for sine stilfulde trådløse Bluetooth-højttalere i forskellige størrelser og friske farver. Ikke alle har vært lige vellykkede i vore øjne. Hvem vil for eksempel have en højttaler, der er udsmykket med maniske tegneseriekaniner?

Foto: UE / Logitech
Shockwave er den seneste designversion fra UE. Denne gang er det Megaboom, der har fået fint tøj på. Foto: UE / Logitech

Vi har lidt mere tro på det seneste designstunt fra Ultimate Ears. Den Red Bull-inspirerde UE Megaboom Shockwave Edition retter sig mod alle, som er glade for fart og spænding. Med sine røde, blå og hvide kulører kan den også blive et påskehit i fjeldene hos vores norske broderfolk.

Foto: UE / Logitech
Foto: UE / Logitech

 

Shockwave-versionen laves kun i et begrænset antal, og kommer som et resultat af et samarbejde mellem Ultimate Ears og Red Bull Music Festival, der løber af stabelen i Montreal senere i år.

Megaboom er den største model i Boom-serien af bærbare højttalere, og en af vore favoritter i sin klasse. Læs testen fra en begejstret Lyd & Billede-redaktør Lasse Svendsen her.

Amerikanske Ultimate Ears slog sig op som producent af ørepropper til professionelle sceneartister, men efter at de blev opkøbt af Logitech i 2008, har de ufvidet sortimentet med trådløse højttalere. Red Bull er til gengæld gået fra at være “energidrikken som giver dig vinger” til at være en global mærkevare og arrangør af konkurrencer som X-Games og sponsor for førende idrætstalenter.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.