NYHED

Google Nest Hub lanceres i Danmark

I dag bliver Googles “smart-skærm” tilgængelig i danske butikker!

Nest Hub er det nyeste produkt i Googles portefølje af produkter til det smarte hjem. Nest Hub har samme funktionalitet som de stemmestyrede smart-højttalere Google Home og Google Home Mini – plus en skærm.

Mange af os er allerede blevet vant til at sige “Hey Google …”, når vi har brug for information om noget. Men man mærker hurtigt behovet for at få informationerne op på en skærm og trykke sig videre for at få mere at vide. Hvad enten det så er nyheder, vejrudsigten eller noget helt tredje.

(Foto: Google)

Smart-skærm med Google Assistant

Google Nest Hub har en 7 tommers touch-skærm med lyssensor, der tilpasser billedet til omgivelserne, og kommer med Google Assistant (mikrofon og højttaler) indbygget. Den kan placeres overalt i hjemmet og bruges af hele familien – med stemmegenkendelse for de forskellige familiemedlemmer, så hver enkelt kan få sin kalender, foretrukne nyhedstjeneste osv. op.

Som navnet antyder, er det meningen, at Nest Hub skal fungere som nav i det smarte hjem, hvor man kan styre og modtage information fra andre smart-enheder, deriblandt de andre produkter i Nest-familien. På skærmen kan man se billeder fra Google Nest Cams, se, hvem der ringer på, og styre musikafspilning, belysning og meget mere.

Nest Hub skal også være en glimrende billedramme, direkte knyttet til din Google-konto/Google Foto, så den kan vise billedkarrusel på standby eller som lettilgængeligt billedarkiv.

(Foto: Google)

Google Nest Hub er tilgængelig i Danmark med dansk tale fra i dag, den 28. maj, til en vejledende pris på 999 kroner. Den sælges bl.a. hos Elgiganten, Power, HiFi Klubben og Proshop.

Fakta

https://nest.com/

Les videre
Exit mobile version