TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Glasklar lyd til skrivebordet

Ferguson Hill laver højttalere, der ikke ligner noget andet i verden. Nu også uden tråd.

Engelske Ferguson Hill har specialiseret sig i hornhøjttalere. Den slags plejer at indbære en halv stue fyldt med kæmpekabinetter – og et liv som single. Men ikke i dette tilfælde. Ferguson Hills højttalere er nemlig lavet af glasklart polykarbonatplastic, hvilke gør dem noget mere spiselige i forhandlingerne med en designbevidst bedre halvdel.

Systemet FH007 er desuden kompakt. Der er tale om et kompakt system til skrivebords-hi-fi, f. eks. som eksklusive computerhøjttalere.

Foto: Ferguson Hill
Foto: Ferguson Hill

Systemet består af fem dele: To horntragte til diskant og mellemtone, to kugleformede baskabinetter og en fælles forstærkerboks. Hele systemet er netop blevet opdateret med bedre højttalerenheder og trådløs streaming via Bluetooth indbygget i forstærkeren.

Ferguson Hill FH007 koster £595 (ca. 6.000 kroner) inklusiv fragt, og det kan købes i producentens webshop.

Foto: Ferguson Hill
Foto: Ferguson Hill

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.