Højttalere

Ferguson Hill laver højttalere, der ikke ligner noget andet i verden. Nu også uden tråd.
forfatter

Engelske Ferguson Hill har specialiseret sig i hornhøjttalere. Den slags plejer at indbære en halv stue fyldt med kæmpekabinetter – og et liv som single. Men ikke i dette tilfælde. Ferguson Hills højttalere er nemlig lavet af glasklart polykarbonatplastic, hvilke gør dem noget mere spiselige i forhandlingerne med en designbevidst bedre halvdel.

Systemet FH007 er desuden kompakt. Der er tale om et kompakt system til skrivebords-hi-fi, f. eks. som eksklusive computerhøjttalere.

Foto: Ferguson Hill
Foto: Ferguson Hill

Systemet består af fem dele: To horntragte til diskant og mellemtone, to kugleformede baskabinetter og en fælles forstærkerboks. Hele systemet er netop blevet opdateret med bedre højttalerenheder og trådløs streaming via Bluetooth indbygget i forstærkeren.

Ferguson Hill FH007 koster £595 (ca. 6.000 kroner) inklusiv fragt, og det kan købes i producentens webshop.

Foto: Ferguson Hill
Foto: Ferguson Hill

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også