NYHED

Fornyet kubehøjttaler fra Naim

Den bedste bordhøjttaler til under 10.000 kroner er blevet endnu bedre.

Vi vidste, at det ville ske. Kort efter at Naim lancerede en ny version af Mu-so – vores yndlingsbordhøjttaler – kommer den mindre Mu-so Qb i en ny version. Den har gennemgået mange af de samme ændringer med udvidet funktionalitet og bedre lyd, ifølge Naim.

Mens den større Mu-so 2 passer fint i en stor stue, er den mindre Mu-so Qb 2 egnet til mindre rum. To Mu-so-højttalere kan i øvrigt kobles sammen trådløst og spille samme musik, og flere kan kobles til netværket for multirumslyd.

(Foto: Naim)

Det har taget Naim tre år at udvikle den anden udgave af kuben. Som har fået en kraftigere DSP med mere processorkraft, opgraderede højttaler-enheder og understøttelse af Roon. Som er en streaming-klient.

Den understøtter streaming fra TIDAL, fra Spotify og med Chromecast, og den har AirPlay 2, Roon og UPnP-understøttelse (op til 32 bit/384 kHz).

(Foto: Naim)

Det kubeformede kabinet har fået nye bas- og mellemtone-enheder, som skal give kraftigere bas og lavere forvrængning. Højttaler-enhederne er udviklet i samarbejde med Focal, og derefter har Naim fintunet lyden i Qb 2. Som også har fået en mere åben stoffront, der slipper mere af lyden igennem og sørger for, at detaljer kommer godt frem i lydbilledet.

(Foto: Naim)

Mu-so Qb 2 betjenes enten med fjernbetjeningen, Naim-app’en på mobilen eller en iPad, eller på toppen. Hvor Naims lækre, oplyste volumenkontrol har touch-følsom overflade, hvor man kan vælge indgange, favoritter og afspilning af musikken.

Højttaleren kan sluttes til netværket med Ethernet og har både analog og optisk lydindgang til andre lydkilder. F.eks. TV’et.

Mu-so Qb 2 kommer i butikkerne midt i september til ca. 6.700 kroner, mens separate stoffronter vil koste ca. 600 kroner.

(Foto: Naim)

Mere fra pressemeddelelsen om Mu-so Qb 2nd Generation:

(Foto: Naim)
Les videre
Exit mobile version