Dynaudio opdaterer Confidence-serien

Det er ikke så længe siden, at Dynaudio forbedrede sin Confidence-serie. Nu kommer Platinum-versionerne, som bringer det hele et skridt videre.

Der er ingen tvivl om, at Dynaudios Confidence-serie er nogle af de lækreste og mest vellydende high-end-højttalere, vi kan forestille os. Bare læs vore tests af C1 og C4, så er skulle det stå klart, at dette er blandt det ypperste, man kan købe for penge.

For et par år siden blev Confidence C1, C2 og C4 opgraderet med forbedret elektronik,  og da kunne højttalerne med rette kaldes Dynaudio Confidence II eller Confidence Signature. Afhængigt af, hvilken udførelse, man foretrak.

I Confidence Platinum er der ikke lavet væsentlige akustiske eller elektriske ændringer, så lydkvaliteten er heldigvis ikke er ændret. Men udførelsen er det.

Platinum-serien, som også omfatter en centerhøjttaler, kan leveres med alle aluminiumsoverflader i matsort, hvilket giver højttalerne et mere stealth-agtigt udseende.

Det kan imidlertid også leveres i andre udførelser, som C4 Platinum på billedet herover og C1 Platinum på bildet nederst:

Det er også mulig at specialbestille Platinum i andre udførelser.

Les videre
Exit mobile version