Clint Digital laver app til multirumslyd.

Danske Clint Digital vil spille hele huset op med sine Asgard-designhøjttalere.

Asgard er navnet på en serie af lydprodukter, som udviklet af danske Clint Digital, og formgivet af designeren Phillip Bodum. Produktene blev præsentert på årets IFA-messe i Berlin. Asgard-serien er udviklet “til at fylde hjemmet med musik”, og med en ny app til iOS og Android kan du desuden sammenkoble dine Asgard-højttalere i en multirumopsætning.

Man kan vælge at lade alle højttalerne spille i partytilstand (samme musik fra alle højttalere) eller opdele dem og lade dem spille forskellige sange. Målet er at gøre det enkelt og funktionelt kombineret med en “blød, behagelig og detaljeret lyd.”

Clint Digital blev grundlagt i 2008, og bag varemærket og lanceringen befandt der sig en gruppe etablerede entreprenører indenfor digital lyd og digital video, som har rødder i branchen helt tilbage til 1994. Grundlæggerne var blandt pionererne indenfor digitale radioprodukter (DAB /DAB+/ internetradio) i Nordeuropa. Sortimentet er for hovedparten udviklet og designet i Danmark, og er møntet på tilhængere af design og funktionalitet.

clintdigital.com

Les videre
Exit mobile version