B&W hopper med på batterier og Bluetooth

B&W tager med den trådløse T7 endelig konkurrencen op med med Bose, Sony og alle de andre, som har gode bærbare højttalere.

Bowers & Wilkins A-serie er trådløse, men stationære højttalere. Den nye T7 B&W’s første trådløse højttaler, som også drives af et batteri, så man kan have den med sig på steder, hvor netledningen ikke kan nå stikkontakten. Med op til 18 timers spilletid er den i højeste grad praktisk at have med, og med en vægt på knap et kilo er den lille højttaler særdeles bærbar.

Den har to 5 cm store elementer og to større slavebasenheder indbygget i det lille kabinet. Med så stort membranareal kan man møde uønskede resonanser, så B&W har lavet kabinettet i en blød matrixstruktur, som ligner, hvad bier laver. Denne Micro Matrix-dæmpning, som den kaldes, skal dæmpe resonanser fra de mange enheder i T7 og give klarere lyd.

Højttaleren understøtter Bluetooth med aptX, som betyder, at mobiltelefoner med aptX, kan streame musikken med lavere komprimering for potentielt bedre lyd. T7 har også en 3,5 mm lydindgang for analoge lydkilder.

Les videre
Exit mobile version