TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bowers & Wilkins under nyt ejerskab

Legenden får nye ejere.

forfatter
Publiceret 09/10/2020 - 16:45

Så er de færdige med at forhandle, og Bowers & Wilkins er nu under Sound Uniteds paraply – og i godt selskab. Forhandlingerne har stået på siden i sommers, og i dag meddeler Sound United, at de har overtaget B&W, inklusive licenser, patenter og distribution af den legendariske højttalerfabrikants produkter.

Sound United er et paraplyselskab, som blev grundlagt i 2012 og ejes af et privat investeringsfirma. De ejer også højttalerproducenterne Boston Acoustics, Definitive Technology og Polk Audio samt canadiske Classé, Denon, HEOS og Marantz. Det gør Sound United til en af de største spillere i hi-fi- og audioindustrien.

“Overtagelsen af Bowers & Wilkins kombinerer deres brancheledende akustiske design, teknologi, produktion og ekspertise inden for premium-kategorien med Sound Uniteds størrelse, tekniske forståelse og markedsvolumen for at sikre, at Bowers & Wilkins kan fortsætte med at vokse,” siger Kevin Duffy, der er administrerende direktør i Sound United, i en pressemeddelelse.

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Soundbar til få hundrede kroner Creative Stage Air V2 er en en bærbar, batteridreven soundbar til næsten ingen penge
Hvor godt lyder Samsungs ultraslanke soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tyndeste soundbar, vi har set, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også nogle tricks, som gør den ekstra nem at placere.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Vi tabte kæben De små KEF LSX II er de bedste trådløse stereohøjttalere i prisklassen.
TAD er tilbage med ny højttaler TAD-CR1TX bliver ikke ligefrem billig.
Engelske Lowther er tilbage med Almira Den nye Almira er Lowthers første højttaler i 30 år.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend