TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bowers & Wilkins under nyt ejerskab

Legenden får nye ejere.

Så er de færdige med at forhandle, og Bowers & Wilkins er nu under Sound Uniteds paraply – og i godt selskab. Forhandlingerne har stået på siden i sommers, og i dag meddeler Sound United, at de har overtaget B&W, inklusive licenser, patenter og distribution af den legendariske højttalerfabrikants produkter.

Sound United er et paraplyselskab, som blev grundlagt i 2012 og ejes af et privat investeringsfirma. De ejer også højttalerproducenterne Boston Acoustics, Definitive Technology og Polk Audio samt canadiske Classé, Denon, HEOS og Marantz. Det gør Sound United til en af de største spillere i hi-fi- og audioindustrien.

“Overtagelsen af Bowers & Wilkins kombinerer deres brancheledende akustiske design, teknologi, produktion og ekspertise inden for premium-kategorien med Sound Uniteds størrelse, tekniske forståelse og markedsvolumen for at sikre, at Bowers & Wilkins kan fortsætte med at vokse,” siger Kevin Duffy, der er administrerende direktør i Sound United, i en pressemeddelelse.

 

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede