Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bowers & Wilkins 600 Series Anniversary Edition

Forbedrer testvinderen i 600-serien.

Skrevet af / 07/09/2020 - 22:41
Bowers & Wilkins 600 Series Anniversary Edition

Med den nye højttalerserie fra Bowers & Wilkins bliver vi mindet om, hvor hurtigt tiden går. I år er det nemlig 25 år siden, B&W’s 600-serie debuterede, og med 603 S2 Anniversary Edition og de andre modeller i den opgraderede højttalerserie har den sandsynligvis aldrig været bedre.

Den oprindelige gulvstående B&W 603 klarede sig rigtig godt i vores test, og den kompakte 607 blev kåret til Årets Bedste Kompakthøjttaler sidste år. Den nye serie kommer i nye designvarianter, og især kombinationen af egetræsfinér og hvide frontplader ser godt ud i vores øjne.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Højttalerne har fået nye delefiltre med specielle kondensatorer fra Mundorf, og bedre modstande til mellemtone- og diskant-enhederne skal give mere opløsning og gennemsigtighed. B&W’s Continuum FST-mellemtone er også om bord i Anniversary-modellerne, der omfatter en gulvstående, to reolmodeller og en centerhøjttaler.

Den gulvstående Bowers & Wilkins 603 Anniversary Edition har fået opgraderede 6,5 tommers bas-enheder med samme magnetsystem som den dyrere 700-serie. Den kommer til at koste ca. 13.000 kroner parret.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Den største af de to reolmodeller hedder 606 S2 Anniversary. Den har en 6,5 tommers Continuum-bas/mellemtone og vil koste ca. 5.600 kroner, mens den lidt mindre 607 S2 Anniversary har en 5 tommers Continuum-bas/mellemtone og vil koste ca. 4.500 kroner.

Endelig så er der centerhøjttaleren HTM6 S2 Anniversary Edition med to 5 tommers bas/mellemtone-enheder, ligeledes til ca. 4.500 kroner.

Subwooferne og gulvstanderen til 600-serien er de samme som før.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • EFTERÅRS TILBUD
    4 UGER 4 KR

    Fornyes efter 4 uger, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Ny højttaler fra Tivoli Audio – uden radio

Officielt: Nu er JL Audio en del af Garmin

Dali fejrer 40 år med heftige high-end højttalere

Dynaudio i bæredygtigt træ

Episk drøn fra UE

Fuldstændig vanvittig subwoofer

Lyd & Billede
Scroll to Top