TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bose Soundlink Flex kan tages med overalt

En ny udfordrer til Sonos Roam?

forfatter
Publiceret 15/10/2021 - 09:27

Bose leverer trådløse højttalere i forskellige størrelser og faconer, og nu har de udklækket en ny kompakt og hårdfør model. Bose Soundlink Flex er lavet til at kunne tåle nogle knubs og kan blive en interessant konkurrent til Sonos Roam, Sony SRS-XB33 og andre bærbare Bluetooth-højttalere.

bo2 bo3 bo4
<
>
(Foto: Bose)

Bose Soundlink Flex

Den nye højttaler fra Bose måler ca. 20 x 9 x 5 cm og er IP67-certificeret, hvilket vil sige, at den skal kunne tåle en vis mængde vand, støv og skidt. Bose siger, at højttaleren kan flyde i vand, men ikke bør ligge der alt for længe. Et pulverlakeret stålgitter beskytter mod stød og fald.

Bose har udstyret højttaleren med kraftige højttalerenheder, deriblandt to passive basenheder, som skal forbedre basresponsen. En separat gyrosensor (Bose PositionIQ) registrerer, hvordan højttaleren er placeret (horisontalt, vertikalt osv.) og optimerer lyden derefter.

(Grafik: Bose)

SoundLink Flex kan huske op til otte Bluetooth-tilslutninger for at gøre det let at skifte fra én enhed til en anden. Den kan også parres med en ekstra Flex-model for at spille i stereo eller kobles til andre Bose-højttalere (f.eks. en soundbar) og dele lyden med disse, f.eks. hvis man vil høre TV-nyhederne i et andet rum.

Den har også indbygget mikrofon, så højttaleren kan bruges til mobilsamtaler.

Læs også Bærbare højttalere til påsketuren Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
reisehøyttalere Portable Speakers spring 2021 SPREAD(easter theme)

Bose Soundlink Flex skal kunne give op til 12 timers afspilning på en opladning og oplades via USB-C. Den vejer godt et kilo og fås i sort, hvid eller blå.

OBS: Dansk pris er endnu ikke bekræftet, men højttaleren koster 149 dollars i USA, så forvent omkring 1.200 kroner herhjemme.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dynaudio gør det enkelt med trådløse Focus-højttalere To Focus-højttalere er alt, hvad du behøver for at streame musik.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på high end-messen i München.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend