Nyhed

Bose Soundlink Flex kan tages med overalt

En ny udfordrer til Sonos Roam?
forfatter

Bose leverer trådløse højttalere i forskellige størrelser og faconer, og nu har de udklækket en ny kompakt og hårdfør model. Bose Soundlink Flex er lavet til at kunne tåle nogle knubs og kan blive en interessant konkurrent til Sonos Roam, Sony SRS-XB33 og andre bærbare Bluetooth-højttalere.

bo2 bo3 bo4
<
>
(Foto: Bose)

Bose Soundlink Flex

Den nye højttaler fra Bose måler ca. 20 x 9 x 5 cm og er IP67-certificeret, hvilket vil sige, at den skal kunne tåle en vis mængde vand, støv og skidt. Bose siger, at højttaleren kan flyde i vand, men ikke bør ligge der alt for længe. Et pulverlakeret stålgitter beskytter mod stød og fald.

Bose har udstyret højttaleren med kraftige højttalerenheder, deriblandt to passive basenheder, som skal forbedre basresponsen. En separat gyrosensor (Bose PositionIQ) registrerer, hvordan højttaleren er placeret (horisontalt, vertikalt osv.) og optimerer lyden derefter.

(Grafik: Bose)

SoundLink Flex kan huske op til otte Bluetooth-tilslutninger for at gøre det let at skifte fra én enhed til en anden. Den kan også parres med en ekstra Flex-model for at spille i stereo eller kobles til andre Bose-højttalere (f.eks. en soundbar) og dele lyden med disse, f.eks. hvis man vil høre TV-nyhederne i et andet rum.

Den har også indbygget mikrofon, så højttaleren kan bruges til mobilsamtaler.

Bærbare højttalere til påsketuren Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
reisehøyttalere Portable Speakers spring 2021 SPREAD(easter theme)

Bose Soundlink Flex skal kunne give op til 12 timers afspilning på en opladning og oplades via USB-C. Den vejer godt et kilo og fås i sort, hvid eller blå.

OBS: Dansk pris er endnu ikke bekræftet, men højttaleren koster 149 dollars i USA, så forvent omkring 1.200 kroner herhjemme.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.