TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bose slipper sommerlyden løs

Med QuietComfort 20 og SoundLink Mini er Bose klar med ørepropper og trådløs højttaler til de lange, dovne sommerdage.

forfatter
Publiceret 12/06/2013 - 15:17

SoundLink Mini er en kompakt trådløs Bluetooth-højttaler, som leveres med opladestation og et opladeligt batteri, som giver op til syv timers spilletid. Den lille højttaler kobler sig til tablet-computeren eller mobilen og lover at levere tilsvarende god lyd som den større SoundLink Mobile-højttaler.

Bose-SoundLink-Mini-f630x378-ffffff-C-338e4c5b-76940116

For dem, der kan lide at høre musik alene, er QuietComfort 20 et interessant alternativ. De små ørepropper har Bose´s aktive støjdæmning, som dæmper støj og gør musikken tydeligere. Ørepropperne er udstyret med små mikrofoner, som registrerer støjniveauet, og en processor kompenserer herefter for støjen, som dæmpes i modfase.

bose_qc20

Så lyder musikken klarere i ørerne, fordi meget af støjen udenfor bliver effektivt dæmpet.

QuietComfort 20 og SoundLink Mini er i butikkerne til sommer.

QuietComfort20

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend