TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Boom boom boom!

Boom kalder Logitech den lille trådløse højttaler. Som kan kobles sammen med flere højttalere for endnu bedre lyd.

forfatter
Publiceret 27/05/2013 - 15:49

En social højttaler kalder Logitech Boom. En lille batteridreven trådløs højttaler, som spiller i 15 timer og spreder lyden 360 grader.

Højttaleren kobles trådløst til en smartphone med gratis app´en UE BOOM (iOS og Android). Så kan man vælge, om man vil have stereo-til-stereo tilslutning eller traditionel højre/venstre-stereo.

Fordi flere kan kobles sammen trådløst, kan venner spille musik i stereo med to Boom-højttalere. Og få endnu bedre lyd.

– Den digitale verden har forandret, hvordan vi hører på vore favoritsange, og måden vi forholder os til musik. Online musiktjenester har gjort adgangen til musik nemmere, mens det indtil nu har været en udfordring at dele musikken med andre. UE BOOM løser dette problem, den er designet til at tage musikken med ud i verden, siger Rory Dooley, general manager i Ultimate Ears om den nye højttaler.

Boom koster 1.695 kroner og er tilgængelig nu.

custom_format_lue_boom_group1

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marshall forbedrer deres bestseller Kraftigere lyd og længere spilletid, og så har den fået equalizer, som vi savnede på forgængeren.
Marshall-lyd i lommen Marshall Willen er så lille, at det nærmest virker naturstridigt, at den kan lave så meget lyd.
Zeppelineren flyver igen Bowers & Wilkins’ velkendte trådløse Zeppelin-højttaler er nået til fjerde generation, og den er fulgt med tiden. Resultatet er helt moderne.
Dynaudio gør det enkelt med trådløse Focus-højttalere To Focus-højttalere er alt, hvad du behøver for at streame musik.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend