TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

B&W fornyer sin bedste trådløse højttaler

Zeppelin-højttaleren har fået en overhaling både indvendig og uden på.

Det karakteristiske Zeppelin-højttaler er blevet opdateret ad flere omgange siden den oprindelige udgave, der var fra 2009. Blandt andet er docking-stikket forsvundet, og nu er den helt trådløs, med både Bluetooth og AirPlay-streaming.

Med helt nye enheder, herunder en større subwoofer, stærkere kabinet med 50 procent tykkere front og kraftigere forstærker skulle den nye Zeppelin-højttaler lyde endnu bedre end sin forgænger.

Zeppelin-Wireless-design-img_3
Foto: B&W

Nu understøttes højtopløst lyd op til 24-bit/192 kHz-kvalitet, og der er indbygget understøttelse af Spotify Connect, Airplay og Bluetooth med aptX – og alt kan styres af B&Ws Control-app.

Det er også en analog lydindgang for andre lydkilder, og højttaleren kan betjenes med touchknapper på toppen.

Højttaleren er tilgængelig fra slutningen af oktober til 5.199 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.