Search
Generic filters

Billigere high-end fra T+A

Om en måned fremvises årets hotteste high-end nyheder, som f.eks. de nye Pulsar-højttalere fra T+A.

Maj er måneden for High-End 2016 i München. MOC-hallerne vil være proppede med hundredvis af udstillere, som alle vil vise det nyeste inden for high-end hifi. Alt er i øvrigt ikke high-end. Der vil også være langt mere overkommeligt prissatte produkter at se på standene i hotelsuiterne. Hos T+A, vises således to nye højttalere i Pulsar-serien.

Foto: T+A
Foto: T+A

Få mennesker ved i dag, at T+A startede som en højttalerproducent. Det er først i de senere år, de er blevet bedre kendt for elektronik, generelt af enestående kvalitet, med en klar lyd, hvor alt unødvendigt er skrællet væk, og musikken står frem.

Den største af de to nye højttalere, Pulsar ST 20, er en relativt slank trevejs-gulvhøjttaler med helt nye enheder med aluminiumsmembraner til EUR 2.990 per par (ca. 23.000 kr.)

Foto: T+A
Foto: T+A

En kompakt model, kaldet R20, med samme type af enheder, men to-vejs, lanceres også. Ligesom ST 20 fås den også i sort eller hvid, og prisen er sat til EUR 1.400 (ca. 10.500 kroner) parret.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Harman Kardon Citation Tower

  Vejl.pris 19999 kr Tårnhøj bekvemmelighed

  Elipson Legacy 3210

  Vejl.pris 19999 kr Små franske delikatesser

  Klipsch The Fives

  Vejl.pris 7499 kr Trådløse stereohøjttalere

  Denon Home 350

  Vejl.pris 6998 kr Nobelt ydre – magtfuldt indre
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.