Højttalere

Om en måned fremvises årets hotteste high-end nyheder, som f.eks. de nye Pulsar-højttalere fra T+A.
forfatter

Maj er måneden for High-End 2016 i München. MOC-hallerne vil være proppede med hundredvis af udstillere, som alle vil vise det nyeste inden for high-end hifi. Alt er i øvrigt ikke high-end. Der vil også være langt mere overkommeligt prissatte produkter at se på standene i hotelsuiterne. Hos T+A, vises således to nye højttalere i Pulsar-serien.

Foto: T+A
Foto: T+A

Få mennesker ved i dag, at T+A startede som en højttalerproducent. Det er først i de senere år, de er blevet bedre kendt for elektronik, generelt af enestående kvalitet, med en klar lyd, hvor alt unødvendigt er skrællet væk, og musikken står frem.

Den største af de to nye højttalere, Pulsar ST 20, er en relativt slank trevejs-gulvhøjttaler med helt nye enheder med aluminiumsmembraner til EUR 2.990 per par (ca. 23.000 kr.)

Foto: T+A
Foto: T+A

En kompakt model, kaldet R20, med samme type af enheder, men to-vejs, lanceres også. Ligesom ST 20 fås den også i sort eller hvid, og prisen er sat til EUR 1.400 (ca. 10.500 kroner) parret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.