TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bedre lyd fra Turbosound

Turbosound, kendt for deres PA-højttalere, har lanceret en ny teknologi, som skal give bedre lyd til et større publikum.

forfatter
Publiceret 28/01/2013 - 14:26

Det, som beskrives som en innovation indenfor højttalerkonstruktion, skal give bedre og jævnere spredning af lyden til et større koncertpublikum og dermed bedre lyd.

Det drejer sig om en ny type horn, som Turbosound kalder Plyhorn og en ny lydbølgeleder (waveguide) kaldet Dentritic.

Hornet skal løse problemer med crosstalk mellem nærliggende højttalere og dermed give en renere lyd fra sammenkoblede højttalerrækker, således som man ofte ser til koncerter.

En typisk PA-højttalerrække.
En typisk PA-højttalerrække.

Lydbølgelederen Dentric skal sørge for, at højkvalitetslyd bliver distribueret jævnt ud, afhængig af landskabet – altså om anlægget er indendørs eller udendørs.

Turbosound har ikke forklaret deres teknologier nærmere teknisk set, men er klar på, at de skal sørge for bedre lydkvalitet i koncertlokaler, både fra side til side og fra foran til bag og dermed hæve koncertoplevelsen for alle.

Det nye flagskibssystem Turbosound Flashline benytter de nye teknologier og skal være de bedste, producenten nogensinde har lavet.

turbosound.com

En teknikker forbereder Turbosound monitorkiler for at teste lydkvaliteten før eksport. Foto: Brian Bell.
En teknikker forbereder Turbosound monitorkiler for at teste lydkvaliteten før eksport. Foto: Brian Bell.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Harman Kardon udfordrer konkurrenterne med ny soundbar Harman Kardon lover fantastiske lydoplevelser hjemme i stuen med den nye Citation MultiBeam 1100.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend