Bastunge højttalere fra Cerwin-Vega

Den nye SL-serie lover os tung bas og solide rytmer - og med bedre lyd end tidligere.

Kongen af bastryk gennem mere end 50 år lancerer nu den nye SL-serie. Hi-Fi Klubben lover, at “der næppe findes nogen højttaler med større fun factor på markedet.”

De lægger heller ikke skjul på det faktum, at Cerwin-Vega er både elsket og hadet. “Elsket af lidenskabelige musikentusiaster, og hadet af enkelte naboer. Elsket af folk, som vil spille luftguitar, indtil armene kramper. Hadet af folk, som vil analysere transienter og overtoner.”

Tilgængelig for flere
SL-serien gør nu angiveligt skæg og ballade-faktoren tilgængelig for endnu flere. Ikke fordi prisene er noget lavere end før, men fordi højttalerne har fået en lempeligere impedanskurve, som betyder, at man ikke behøver verdens kraftigste forstærkere for at have det sjovt (selv om det bliver endnu sjovere med mere effekt!). Med nyudviklede diskanter og kabinetter loves vi desuden bedre lyd end tidligere.

Fra småt til stort
I SL-serien finder du alt fra en enkel 5-tommer (SL-5M) til en mere maskulin 15-tommersmodel (SL-15). Sammen med en SL-10S subwoofer og centerhøjttaleren SL-45C loves vi “en CV-hjemmebio, som virkelig siger bang” SL-45C har fire 5,25″ bas/mellemtoneenheder, som sørge for, at vi hører hvad der bliver sagt, “selv når bomberne hagler ned.”

Hi-Fi Klubben

Les videre
Exit mobile version