Nyhed

Audiovectors high-end-højttalere fornyes

R6-serien lover endnu bedre lyd gennem 112 ændringer.
forfatter

Langsomt, men sikkert har Ole og Mads Klifoth og teamet hos Audiovector lanceret nye højttalermodeller, der har haft hørbare forbedringer i lyd, finish og anvendelighed. Men forskellene har aldrig været så store, som da Audiovector lancerede den nye R-serie.

Med forbedrede højttaler-enheder, nye materialer, nye delefiltre samt jording af enhederne – kaldet Freedom – overbeviste den kompakte R1 Arreté og den gulvstående R3 Arreté stort i tests.

Nu er turen så kommet til R6-serien, som erstatter SR6, og den nye højttalerserie – der lægger sig over R3 i størrelse og pris – har gennemgået hele 112 ændringer, siden vi testede SR6. Mange af erfaringerne fra flagskibene R11 og R8 har fundet vej til R6-serien.

(Foto: Audiovector)

Flagskibet R6 Arreté har fået Audiovectors særlige jordingssystem, Freedom, med et separat kabel, der jorder enhederne og reducerer støj og potentiel forvrængning. Højttaler-enhederne er også blevet opgraderet, delefiltrene er nye, og Arreté-versionen har terminalerne monteret på en kulfiberplade.

Indvendig har R6 Audiovectors Isobaric Compound Bass System, hvor to bas-enheder er monteret vertikalt på indersiden af kabinettet for ekstra rækkevidde og dynamik i basregisteret.

Den nye højttalerserie lanceres i september og består af R6 Arreté, R6 Avantgarde og R6 Signature, de to første med AMT-diskanter. Serien bliver tilgængelig med flere kabinetudførelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.