TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Audiovector sænker priserne

Adgangsbilletten til high-end er blevet lidt billigere i Audiovectors nye højttalerserie.

Når man er ved at drukne i et hav af dyre produkter på High-End 2016 i München, er det glædeligt at høre, hvordan god lyd også kan findes i lavere prisklasser. Som her, i Audiovectors nye QR-serie, der kun består af to modeller. En gulvhøjttaler og en lille reolhøjttaler.

Den mindste kaldes QR1 og er en sort eller hvid tovejsmodel med bånd diskant og en pris på ca. 7500 kroner for et par. Gulvmodellen vil koste omkring 13.500 kroner.

Foto: Lasse Svendsen, Lyd & Billede
Foto: Lasse Svendsen, Lyd & Billede

En demo af gulvmodellen afslørede, at den havde en forbløffende skala og tyngde i bassen for en så lille højttaler i et så stort rum. Som en af de besøgende så rammende sagde: “Der må da være en subwoofer tilsluttet?”

Det var der ikke, men en Gryphion Diablo 300 kan naturligvis tvinge mere ud af højttalerne, end mange andre forstærkere ville have magtet.

Højttalerne er ikke til salg før efter sommeren, og så kommer de første testeksemplarer til os!

Foto: Lasse Svendsen, Lyd & Billede
Foto: Lasse Svendsen, Lyd & Billede

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.