702 S2 og 705 S2 Signature

Overdådige kabinetter og endnu bedre lyd med kulstof, aluminium og ny tuning fra Bowers & Wilkins.

De har ikke for vane at lave specialudgaver i tide og utide, men når Bowers & Wilkins laver specielle højttalere, plejer det at være temmelig spektakulært. Nogle af os vil aldrig glemme de snegleformede B&W Nautilus på rådyre monoforstærkere fra Threshold eller Signature Diamond 40, der havde en diamantklædt diskant i et marmorhus på toppen.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Der er ingen marmor på B&W’s nye Signature-højttalere, som er baseret på den gulvstående 702 S2 og standerhøjttaleren 705 S2.

Ikke desto mindre er de eksklusive med nye delefiltre, og diskanten er monteret i et nyt elliptisk kammer på toppen af kabinettet, der lavet af ét stykke aluminium, fræset og formet til montering af højttaler-enheden, som skrues fast i metallet for maksimal kontakt.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Det skal give endnu bedre lyd ifølge Bowers & Wilkins’ Andy Kerr, der fortalte, at det nye aluminiumhus har langt færre resonanser, da aluminium er stivere og giver bedre binding til kulstofdiskanten.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Enhederne er hentet fra 705 S2 og 702 S2, men delefiltrene er blevet opgraderet med bedre kondensatorer, kraftigere køling og en ny kondensator i lavfrekvensdelen af den gulvstående model. Kabinetudførelsen er opgraderet med blanklakeret træfinér, og tuningen af lyden er anderledes end de almindelige versioner af 702 S2 og 705 S2.

(Foto: Bowers & Wilkins)

705 S2 Signature har B&W’s 16,5 cm bas/mellemtone-enhed med Continuum-membran, mens den gulvstående 702 S2 Signature har tre 16,5 cm bas-enheder ud over den grå 15 cm store Continuum-mellemtone, der anvender B&W’s konvekse Aerofoil-membraner i en trelags sandwich for bedre stivhed og mindre forvrængning.

Højttalerne har også en lille plakette integreret i finéren på bagsiden.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Bowers & Wilkins 702 S2 Signature er tilgængelig fra den 29. juni til ca. 39.000 kroner parret, mens 705 S2 Signature, som er tilgængelig fra samme dato, er prissat til ca. 24.000 kroner pr. par.

(Foto: Bowers & Wilkins)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Ny Nord N-serie er billigste mobiler fra OnePlus til dato.
  Den bærbare Beolit 20 har trådløs opladning og lang batterilevetid.
  Hold armen i ro, og spar plads på skrivebordet med ergonomisk trackball.
  Serial 1-elcyklen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyldest til firmaets første motorcykel fra 1903.
  Den svenske netbutik åbnede i nat.
  Kan revolutionere billedoplevelsen fra VR-briller.
  For at reducere køretræthed tager Jaguar Land Rover højteknologisk støjdæmpning fra Silentium i brug.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  LG SN8YG

  Vejl.pris 6490 kr LG har oppet sig

  Belkin Soundform Elite

  Vejl.pris 2299 kr Vellykket musikalsk partnerskab

  Harman Kardon Citation One MKII

  Vejl.pris 1699 kr Stærkt forbedret Citation

  Sonus faber Lumina III

  Vejl.pris 18000 kr Håndbygget lydkvalitet
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.