TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

360 graders lyd fra Bose

Den er bærbar, den kan spille i 12 timer – og du kan snakke til den.

forfatter
Publiceret 23/08/2019 - 17:20

Sommersæsonen går på hæld, men det forhindrer ikke Bose i at lancere en bærbar højttaler, for den kan jo bruges derhjemme.

Med det klingende navn Portable Home Speaker er det mere end tydeligt, hvad Bose har tænkt: Den trådløse højttaler skal tages med ud i haven, på altanen eller i garagen – mulighederne er mange.

(Foto: Bose)

Med 12 timers batterilevetid har man kontinuerlig musik fra forfest til efterfest, og med både Google Assistant og Amazon Alexa om bord kan man også snakke til den.

Praktisk, hvis man står i garagen med hænderne begravet i bilmotoren og har brug for at skifte nummer eller skrue op for lydstyrken.

Læs også: Smarte bærbare højttalere, der fungerer lige så godt på stranden som på picnic-tæppet

(Foto: Bose)

Den 1,06 kg tunge højttaler spreder musikken 360 grader og er kompakt nok til at kunne tages med på tur. Den har AirPlay 2 og Spotify Connect integreret og kan kobles sammen med flere højttalere.

Bose Portable Home Speaker kommer i mat sort eller hvid og vil koste ca. 2.900 kroner. Den kan forhåndsbestilles fra den 19. september og vil være i butikkerne den 3. oktober.

(Foto: Bose)
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mindre og billigere Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ud, som om Sonos' planlagte Sub Mini bliver nogle måneder forsinket.
Soundbar til få hundrede kroner Creative Stage Air V2 er en en bærbar, batteridreven soundbar til næsten ingen penge
Hvor godt lyder Samsungs ultraslanke soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tyndeste soundbar, vi har set, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også nogle tricks, som gør den ekstra nem at placere.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Vi tabte kæben De små KEF LSX II er de bedste trådløse stereohøjttalere i prisklassen.
TAD er tilbage med ny højttaler TAD-CR1TX bliver ikke ligefrem billig.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend