NYHED

360 graders lyd fra Bose

Den er bærbar, den kan spille i 12 timer – og du kan snakke til den.
forfatter

Sommersæsonen går på hæld, men det forhindrer ikke Bose i at lancere en bærbar højttaler, for den kan jo bruges derhjemme.

Med det klingende navn Portable Home Speaker er det mere end tydeligt, hvad Bose har tænkt: Den trådløse højttaler skal tages med ud i haven, på altanen eller i garagen – mulighederne er mange.

(Foto: Bose)

Med 12 timers batterilevetid har man kontinuerlig musik fra forfest til efterfest, og med både Google Assistant og Amazon Alexa om bord kan man også snakke til den.

Praktisk, hvis man står i garagen med hænderne begravet i bilmotoren og har brug for at skifte nummer eller skrue op for lydstyrken.

Læs også: Smarte bærbare højttalere, der fungerer lige så godt på stranden som på picnic-tæppet

(Foto: Bose)

Den 1,06 kg tunge højttaler spreder musikken 360 grader og er kompakt nok til at kunne tages med på tur. Den har AirPlay 2 og Spotify Connect integreret og kan kobles sammen med flere højttalere.

Bose Portable Home Speaker kommer i mat sort eller hvid og vil koste ca. 2.900 kroner. Den kan forhåndsbestilles fra den 19. september og vil være i butikkerne den 3. oktober.

(Foto: Bose)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.